Doar astazi poti castiga un bonus de 300 RON in Concursul de Craciun

Calendarul de Advent te ispiteste astazi cu un bonus de 300 RON sau cu alte 9 premii, in functie de pozitia pe care o vei ocupa in clasament.

Pentru a intra in clasament trebuie sa joci anumite jocuri slot. Casa de pariuri la care se gaseste un asemenea concurs este Admiral. Cu cat iti vei multiplica mai mult castigurile, cu atat vei urca in clasament. 

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil doar daca te vei inscrie in prealabil. Pentru asta acceseaza-ti contul si selecteaza promotia corespunzatoare zilei de azi din Calendarul de Advent. Butonul ce trebuie accesat se numeste “Intra in joc acum”. Apoi se va mai deschide o fereastra, in care trebuie sa dai click pe butonul “Participare”. Dupa ce ai efectuat acest lucru mizeaza in cursul zilei de azi, 11 decembrie, la cel putin unul dintre cele 4 sloturi ce participa la promotie. Acestea sunt: Arctic Race, Winter Queen, Lord of the Ocean, Jingle Jackpot.

Vei primi puncte in clasament pentru fiecare castig conform multiplicatorului de castig. Astfel, vei primi 1 punct daca iti vei inmulti miza de pana la 9 ori intr-o singura runda, doua puncte daca o vei inmulti de 10 ori pana la 19 ori si 5 puncte daca o vei inmulti de la 20 ori pana la 39 ori. De aici incep lucrurile interesante, urmand a primi 10 puncte pentru muitiplicarea mizei de la 40 ori pana la 59 ori, 20 puncte pentru multiplicarea ei de la 60 ori pana la 79 ori, 30 puncte pentru inmultirea ei de la 80 ori pana la 99 ori si 50 puncte pentru inmultirea mizei de cel putin 100 ori. Altfel spus, pentru a obtine punctajul maxim intr-o singura runda, trebui sa mizezi 1 RON si sa castigi minim 100 RON, spre exemplu. 

Despre recompense

Va castiga azi 300 RON bonus in Concursul de Craciun cel ce va acumula cele mai multe puncte. Al doilea clasat va obtine 200 lei, al treilea 150 lei, al patrulea 100 lei si asa mai departe, ocupantii pozitiilor 9-10 multumindu-se cu doar 20 RON bonus fiecare. Bonusul trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile la jocuri de cazino sau la pariuri sportive.

In cazul pariurilor sportive, cotele minime cumulate pe un bilet trebuie sa fie 2.00. La rulaj se iau in considerare  doar biletele cu trei sau mai multe selectii. Rulajul la cazino nu ia in considerare jocurile din Cazinoul Live, sloturile cu jackpot progresiv, dar nici anumite sloturi, precum: sloturile de la furnizorul NetEnt, jocurile tip Match 3, Sizzling 6, Sizzling Gems, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Sizzling Hot deluxe, Sizzling Hot Quatro, Book of Ra deluxe 6, Book of Ra Classic, Book of Ra Magic, Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe 6, Lucky Lady’s Charm deluxe 10, Lucky Lady’s Charm deluxe, Lord of the Ocean, Roaring Forties, Plenty of Fruit 40, Roaring Wilds. Conversia bonusului se va efectua treptat, de fiecare data convertindu-se in 50 RON.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul si selecteaza butonul “Intra in joc acum”
  • Mizeaza astazi, 11 decembrie, la cel putin unul din sloturile selectate de Admiral: Arctic Race, Winter Queen, Lord of the Ocean, Jingle Jackpot
  • Primii 10 clasati la sfarsitul zilei, in functie de castigul total, vor obtine premii in bonus
  • De 30 ori trebuie rulat bonusul in termen de 7 zile la pariuri sportive sau la jocuri de cazino
  • In cazul pariurilor sportive se iau in considerare doar biletele cu minim 3 selectii si cu o cota minima de 2.00

Joaca si castiga cat mai mult pentru a urca in clasament