Dinamo Zagreb are prima sansa in fata celor de a Vardar

Croatii de la Dinamo Zagreb nu ar trebui sa aiba mari probleme cu Vardar. Asta in ciuda faptului ca Vardar este principala echipa din campionatul Macedoniei in momentul actual. Acesta este cel de-l patrulea an consecutiv in care Vardar participa in preliminariile Champions League, insa niciodata pana acum nu a reusit sa treaca de faza curenta. Intr-un an, dupa cum probabil iti amintesti, macedonenii au fost eliminati chiar de catre Steaua Bucuresti.

 

Cand vine vorba de Vardar, nu trebuie sa ne lasam inselati de rezultatele din campionatul intern. Intr-adevar, echipa a reusit sa se impuna dupa 32 de partide, acumuland 80 de puncte, cu 5 mai multe decat echipa de pe locul 2, insa diferenta dintre adversarii din Macedonia si cei din preliminariile Champions League este una uriasa.

 

Cat despre Dinamo Zagreb, nu sunt prea multe lucruri pe care le putem spune si pe care nu le stii deja. Este campioana Croatiei, iar anul trecut a reusit sa ajunga in grupele Champions League, unde, din pacate, a dat peste Arsenal, Bayern Munchen si Olympiakos. Mai mult decat atat, croatii nu au pierdut niciuna dintre ultimele 12 partide oficiale si s-au impus cu 2-1 in Macedonia, in meciul din tur.

 

Pariere

 

Totul se va rezuma la experienta, iar, din acest punct de vedere, croatii stau mult mai bine. Sunt de parere ca Dinamo va castiga, iar daca esti dispus sa mizezi pe asta, Sportingbet iti ofera o cota de 1.222. De asemenea, ambele echipe ar putea inscrie in aceasta partida (2.20).