Dinamo Bucuresti - Universitatea Cluj | Cote la pariuri, ponturi si informatii

Returul barajului de promovare dintre Dinamo şi Universitatea Cluj e programat duminică, 29 mai, cu începere de la ora 21:00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.Reamintin că în meciul disputat în Ardeal s-au impus gazdele,  prin golurile marcate de Remacle şi Boiciuc.Meciul poate fi urmărit în transmisiune directă pe Digi Sport 1 , Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Meci de totul sau nimic pentru Dinamo

Returul se anunţă a fi unul dificil pentru bucureşteni mai ales că au pierdut turul la două goluri diferenţă şi adversarul cu siguranţă îşi va juca scump pielea şi duminica seara.Echipa lui Dusan Uhrin nu a avut cel mai slab meci în Ardeal, însă gafa lui Eşanu de la primul gol precum şi neşanşa de la unele faze au dus la rezultatul din tur.

Sunt accidentaţi şi nu pot juca Marius Tomozei şi Deniz Giafer, iar Cristiano Figueiredo şi Mirko Ivanovski sunt de asemenea incerţi. Gazdele îi iau în lot pe Rodriguez şi Grădinaru, jucători ce au absent în partida precedentă.

Dinamo București (4-2-3-1): Eșanu - Moura, Carp, Aloé, St. Filip - Răuță, Pierret - Bordușanu, C. Matei, Torje - Irobiso.Antrenor Dusan Uhrin.

Revin ardelenii în Liga 1 după şapte ani?

Clujul vrea să dea lovitura în acest baraj, mai ales că a irosit şansa de a promova direct, iar rezultatul înregistrat în prima manşă le va da cu siguranţă aripi jucătorilor lui Lincar.Va fi cu siguranţă de văzut cum clujenii vor gestiona rezultatul de 2-0, în faţa unui adversar ce ar putea retrograda în cazul unui rezultat negativ.

La Universitatea Cluj nu sunt probleme majore de efectiv, pentru că va lipsi doar Ely Fernandes, jucător eliminat în tur.

Universitatea Cluj (4-2-3-1): Gorcea - R. Romeo, Fl. Ilie, Ispas, P. Pârvulescu - I. Filip, Romário Pires - Tescan, Remacle, Haită - Boiciuc. Antrenor: Erik Lincar.

Dinamo Bucureşti - Universitatea Cluj , informaţii şi statistici

- Dinamo nu are decât o victorie în ultimele 4 jocuri disputate acasă, cu Academica Clinceni, iar în 2022 s-a mai impus o singură dată în faţa propriilor suporteri, în meciul cu Gaz Metan.

- Bucureştenii vor fi nevoiţi să atace şi să înscrie de cel puţin 2 ori pentru a spera la menţinere, însă nu trebuie uitat faptul că au primit 77 de goluri în campionat.

- Oaspeţii au 2 eşecuri în finalul play-offului, 1-2 cu Hermannstadt şi 0-1 cu Chiajna, înregistrând 6 victorii în meciurile susţinute în deplasare.

- Clujenii au doar 3 remize în tot campionatul, iar în şapte din meciurile lor de pe teren străin nu s-au înscris mai mult de două goluri.

-Universitatea Cluj nu a cedat niciodată în acest sezon la o diferenţă mai mare de 2 goluri, e de urmărit dacă se va întâmpla asta cu Dinamo.

- Dinamo stă mult mai bine din punct de vedere statistic în meciurile jucate cu cei de la Cluj, dar vorbim de partide disputate în urmă cu mai mulţi ani.

Dinamo Bucureşti - Universitatea Cluj, ponturi pariuri

Cele două echipe au ajuns în faţa meciului decisiv, ce ar putea consfinţi fie retrogradarea în premieră a dinamoviştilor, fie revenirea ardelenilor în elita fotbalului autohton.Sunt create premisele pentru un meci la fel de disputat şi duminică seara, iar dacă luăm în calcul miza şi parcursul echipelor din acest sezon, consider că nu e exclus să înscrie ambele, iar varianta o puteţi juca la casele de pariuri autorizate din România.