Dinamo + 888 Sport = love în Liga a 2-a

Dinamo Bucureşti a retrogradat la sfârşitul sezonului trecut în Liga 2, după un baraj cu Universitatea Cluj, 0-2 în deplasare şi 1-1 pe teren propriu. În această vară "câinii roşii" au pierdut majoritatea jucătorilor, urmând a se baza pe mulţi tineri. În amicale au fost bătuţi cu 5-0 de Unirea Slobozia şi cu 3-1 de Unirea Constanța.

Dinamo are un nou sponsor principal, 888 Sport

După ce a ajuns pentru prima dată în Liga 2, clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare o va lua de la zero. Dinamo este încă un brand, are o mulţime de suporteri care speră ca la anul să revină în Liga 1. Fără bani şi fără un patron adevărat, e greu de adus jucători de valoare, însă cu 2 săptămâni şi 2 zile înainte de startul Ligii 2, "alb-roşii" s-au înţeles cu una din casele de pariuri de top din România ca să devină sponsor principal. Este vorba de 888 Sport, care va plăti clubului din "Groapă" o sumă considerabilă pentru eşalonul secund, 250.000 de euro. În contract sunt stipulate bonusuri pentru eventuala accedere în play-off și promovare în Liga 1. Fostul sponsor principal al clubului, Unibet, plătea 350.000 de euro pe sezon, plus bonusuri, însă Dinamo evolua în Liga 1.

888 Sport a fost şi sponsorul lui FC Sevilla

888 Sport este parte a grupului 888 Holdings plc, o companie listata la London Stock Exchange. Compania a fost înfiinţată în anul 1997, iar platforma de pariuri sportive 888 sport a fost lansata în anul 2008. Odată cu lansarea pariurilor sportive, 888 acopera intreaga gama de produse online gaming: Casino, Poker, Pariuri Sportive, Bingo. De-a lungul timpului, 888 Sport a sponsorizat mai multe cluburi de fotbal precum FC Sevilla, Nottingham Forest, Birmingham City și FC Middlesbrough.

Dinamo are un nou antrenor principal, Ovidiu Burcă

Lucrurile au început să se miște la Dinamo. După ce au adus ca sponsor casa de pariuri 888 Sport, începând de azi noul administrator special va fi Vlad Iacob iar noul antrenor principal, Ovidiu Burcă. În vârstă de 42 de ani, noul tehnician îl va înlocui pe interimarul Iulian Mihăescu şi are ca obiectiv promovarea în Liga 1. Ovidiu Burcă a antrenat-o ultima dată pe CSM Slatina, cu care a promovat din Liga 3 în Liga 2. În sezonul trecut antrenorii dinamoviştilor au fost italianul Dario Bonetti (etapele 1-8), Sorin Colceag (etapele 9-10), Mircea Rednic (etapele 11-21), Flavius Stoican (etapele 22-30) şi cehul Dušan Uhrin Jr. (etapele 1-9, în play-out). La casele de pariuri licenţiate Dinamo are cota 5.50 că va promova, fiind a treia favorită după Steaua, care are cota 3.75 şi Gloria Buzău, care are cota 4.00. Primul meci din Liga 2 al "câinilor" va fi pe 6 august, în deplasare cu Progresul Spartac Bucureşti.

Ovidiu Burcă: Numirea mea a depins de investirea lui Iulian Vlad ca administrator special

Noul tehnician al lui Dinamo a declarat că numirea sa a depins de investirea lui Iulian Vlad ca administrator special. "Ce pot eu să le promit celor care au avut încredere în mine că vom face tot ce este posibil să readucem clubul unde îi este locul. Nu va fi ușor, dar sunt convins că atunci când muncești foarte eficient și pui foarte mult suflet, lucrurile nu au cum să meargă decât în direcția bună. Înțeleg responsabilitatea de pe umerii mei, dar mă simt pregătit și sunt ferm convins că vom duce Dinamo acolo unde îi este locul. Pe de-o parte, numirea mea a depins de investirea lui Iulian Vlad ca administrator special. Pe de altă parte, a trebuit să înțeleg foarte bine momentul în care se află Dinamo, cred că de asta a durat așa de mult. Pe majoritatea dintre jucători îi știu, dar aș vrea să nu mă hazardez, chiar dacă timpul ne presează foarte tare. Vreau să fac o evaluare cât mai corectă a jucătorilor și vreau să fim inspirați să selecționăm jucătorii care pot să dea cel mai bun randament în tricoul lui Dinamo, pentru că tricoul lui Dinamo este un tricou greu. Avem nevoie să identificăm jucători motivați care să joace la Dinamo și care au capacitatea și talentul să o poată face", a declarat Ovidiu Burcă.