Derbyurile de sambata iti aduc 50 RON freebet

Sambata, 29 septembrie, microbistii au un program bine stabilit, cel putin in a doua parte a zilei, nu mai putin de 5 derbyuri din cele mai tari campionate urmand sa se desfasoare in aceasta zi. Este vorba despre AS Roma – Lazio  (ora de start: 16:00), Juventus – Napoli (19:00), Chelsea – Liverpool (19:30), Leverkusen – Dortmund (19:30) si Real Madrid – Atletico Madrid (21:45). In urma acestor 5 meciuri ai ocazia de a castiga un freebet in valoare de 50 lei. Toate astea doar la casa de pariuri Maxbet.Ce trebuie sa fac?

Atentie, la oferta se califica doar cei care si-au creat cont la Maxbet inainte de 29 septembrie, care nu mai sunt eligibili pentru bonusul de bun-venit si care nu au vreun bonus activ. Pentru a obtine freebetul nu trebuie decat sa pariezi minim 50 lei pe oricare din cele 5 derbyuri. Pariul poate fi live sau pre-live, simplu sau multiplu pe bilet. In cazul unui eveniment simplu acesta trebuie sa aiba cota minima 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5.  


Despre recompensa

Derbyurile de sambata iti aduc 50 RON freebet, acesta acordandu-se luni, 1 octombrie, fiind valabil timp de 3 zile de la creditare. Freebetul se acorda indiferent de rezultatul pariului si  poate fi pariat pe orice eveniment la cota minima de 2.00, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Cota maxima la care se poate folosi freebetul este 11.0.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul acum (doar azi, 28 septembrie)
  • Pariaza minim 50 lei pe oricare din cele 5 derbyuri de sambata, enumerate mai sus
  • Cota minima in cazul unui pariu simplu este 2.00, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5
  • Freebetul se va acorda luni, trebuind plasat in termen de 3 zile de la creditare pe un eveniment cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5


Nu mai ezita si obtine freebetul >>>