Depune si castiga 3 000 RON la inceputul fiecarei saptamani

Daca esti pasionat de jocuri slot, cu siguranta te va incanta promotia casei online Maxbet. Conform acesteia, in fiecare luni si marti vei putea castiga pana la 1 500 lei. Asta inseamna maxim 3 000 lei pe saptamana.

Ce trebuie sa fac?

Eligibil la promotie este orice utilizator Maxbet care efectueaza o depunere de minim 60 lei in fiecare luni si/sau marti si introduce un cod bonus. Nu sunt eligibili cei ce efectueaza primul depozit la Maxbet. Promotia este insa nelimitata, astfel ca poti profita din plin de bonusul de bun-venit , dupa care poti aplica la promotie. Astfel, pentru prima depunere a zilei vei primi 50% din depozit, pana la 500 lei, pentru a doua depunere a zilei vei primi 75% pana la 500 lei, iar pentru a treia ti se va credita un bonus de 100% pana la 500 lei. 

In ceea ce priveste codurile bonus, acestea trebuie introduse in casuta „Cod Bonus” din sectiunea “Bonusuri disponibile”. Astfel, dupa efectuarea primei depuneri introdu codul “BONUS50”, dupa efectuarea celei de-a doua introdu codul “BONUS75”, iar dupa cea de-a treia introdu codul “BONUS100”. Aceste actiuni trebuie repetate si marti daca doresti sa beneficiezi de bonus.

Despre recompense

Vei castiga 1500 RON in fiecare luni si marti daca vei profita la maxim de promotie. Depunerea si bonusul trebuie rulate de 15 in termen de 72 ore pe jocuri de cazino. Pentru rulaj sunt disponibile doar jocurile de la providerii NetEnt, Greentube, ISoftBet si Play’n Go. Jocurile de tip Blackjack si Ruleta au un procentaj mai mic la rulaj decat sloturile. Suma maxima ce poate fi revendicata de pe urma unui bonus este 5 000 lei.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul acum
  • Efectueaza prima depunere la Maxbet, daca nu o ai deja, pentru a primi bonusul de bun-venit, dupa care vei fi eligibil la aceasta promotie
  • Depune in fiecare luni si/sau marti minim 60 lei si beneficiezi de un bonus maxim de 500 lei pentru fiecare depunere
  • Poti profita de bonus de maxim 3 ori pe zi atat luni, cat si marti
  • Dupa prima depunere a zilei introdu la „Bonusuri disponibile” codul „BONUS50”, dupa a doua „BONUS75”, iar dupa a treia „BONUS100”
  • Fiecare depunere si bonus trebuie rulate de 15 ori in termen de 72 ore
  • Doar jocurile de la furnizorii enumerati mai sus conteaza pentru rulaj

Profita la maxim in fiecare saptamana de aceasta promotie fantastica