De Paste o casa de pariuri te surprinde cu 777 RON bonus de inregistrare

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale o casa de pariuri a decis sa prezinte o noutate in ceea ce priveste bonusul de bun-venit.

Este vorba despre Maxbet, care pana acum oferea bonusul de inregistrare in urma primelor trei depozite. De acum Maxbet simplifica lucrurile, prezentand un bonus de bun-venit pe care il poti obtine in urma unui singur depozit. Vorbim de 100% din suma depusa, pana la 777 lei.

Incearca noul bonus de inregistrare acum >>>

Ce trebuie sa fac?

Vei putea obtine bonusul doar daca te vei inregistra la Maxbet, dupa care vei efectua o depunere de minim 50 lei introducand codul “777”. De asemenea, esti eligibil la bonus daca ti-ai creat cont la Maxbet dupa 1 iulie 2018 si nu ai beneficiat inca de bonusul pentru primul depozit.

Despre recompensa

Vei capata un bonus nou de inregistrare de 777 RON daca vei resoecta cerintele, bonusul plus depunerea trebuind rulate si stabilite de 7 ori in termen de 30 zile pe pariuri distincte, live sau pre-live, cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5. Pentru a fi luat in calcul la rulaj, un pariu nu trebuie sa fie mai mare de 200 lei/40 euro. Suma maxima care poate fi transferata in contul tau dupa finalizarea rulajului este 3 000 lei. De asemenea, nu vor conta la rulaj pariurile plasate pe tipurile de pariu asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau alte tipuri de pariu pentru care s-ar putea da cota 1.00.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Maxbet de pe acest link
  • Efectueaza un depozit de minim 50 lei introducand codul “777”
  • Bonusul si depunerea trebuie rulate de 7 ori in termen de 30 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5
  • Nu conteaza la rulaj pariurile carora in final li se pot da cota 1.00

Incearca noul bonus de inregistrare acum >>>