Depune 100 RON si primeste 50 rotiri gratuite

Desi dispune doar de jocuri de cazino, casa online Vlad Cazino s-a facut repede remarcata printre romani, avand parte si de publicitate destul de masiva. De-a lungul timpului cazinoul online a prezentat promotii ofertante, la fel intamplandu-se si in aceste zile. Mai exact, un simplu depozit iti poate aduce 50 rotiri gratuite la jocul slot Starburst. 

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Vlad Cazino, fie ei noi sau vechi. Pentru a intra in posesia celor 50 rotiri gratuite la Starburst trebuie doar sa accepti bonusul de pe pagina promotiei. Apoi depune minim 100 lei in contul Vlad Cazino. Pentru depunerile prin Paysafecard se percepe un comision, aspect ce trebuie luat in calcul cand depui pentru a beneficia de promotie. Spre exemplu, daca vei depune 100 lei nu vei beneficia de bonus din cauza comisionului, dar daca vei depune 105 lei bonusul va fi activat. Promotia este valabila pana pe 7 septembrie, ora 23:59.  

Despre recompensa

Un singur depozit iti aduce 50 rotiri gratuite la Starburst daca vei depune minim 100 lei in perioada stabilita. Cele 50 rotiri vor fi adaugate automat in contul tau dupa efectuarea depunerii. Castigurile de pe urma rotirilor gratuite trebuie rulate in termen de 30 zile de 35 ori la Cazino si Jocuri, de 40 ori la Cazino Live si de 7 ori la Bingo.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Vlad Cazino creeaza-ti unul aici 
  • Efectueaza o depunere de minim 100 lei
  • Imediat ti se vor credita in cont 50 rotiri gratuite, pe care le vei putea folosi la Starburst
  • Castigurile din rotiri trebuie rulate in termen de 7 zile de 35 ori la Cazino si Jocuri, de 40 ori la Cazino Live si de 7 ori la Bingo

Depune si bucura-te de rotirile gratuite