Daca efectuezi o depunere astazi vei primi 50 rotiri gratuite la Starburst

Calendarul Festiv a intrat in a doua jumatate a lui, astazi pregatindu-ti o promotie care consta in 50 rotiri gratuite la slotul Starburst.

Promotia este oferita de casa online Unibet, iar pentru asta trebuie doar sa efectuezi un depozit. Pare prea simplu ca sa fie adevarat? Chiar asa este. La promotie sunt eligibili toti utilizatorii din Romania. 

Ce trebuie sa fac?

In primul rand, acceseaza-ti contul, sectiunea “Bonusuri”, sub-sectiunea “Oferta de bonusuri” si apasa butonul “Accepta”. Apoi efectueaza un depozit de minim 150 lei in cursul zilei de astazi, 13 decembrie, dupa care vei obtine recompensa promisa. Promotia este valabila pana la ora 23:59. Atentie, daca depui prin Paysafecard, trebuie sa iei in calcul si comisionul la depunere de 3% pe care Unibet il percepe pentru aceasta metoda. Asadar, daca vei depune 150 lei cu Paysasfecard nu vei fi eligibil pentru primirea bonusului. In schimb, daca vei depune 155 lei bonusul se va activa.

Despre recompensa

Doar astazi primesti 50 rotiri gratuite la Starburst daca depui minim 150 lei. Castigurile dobandite in urma rotirilor gratuite trebuie rulate de 25 ori in termen de 30 zile. Sloturile eligibile pentru rulaj sunt doar cele de la furnizorul NetEnt. Imediat ce vei deschide un slot vei putea observa si furnizorul acestuia. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul si accepta bonusul de azi din sectiunea „Bonusuri”, subsectiunea „Oferta de bonusuri”
  • Depune astazi, 13 decembrie, minim 150 lei
  • Vei primi automat 50 rotiri gratuite la slotul Starburst
  • Castigurile dobandite in urma rotirilor trebuie rulate de 25 ori pe sloturi de la furnizorul NetEnt
  • Rulajul trebuie efectuat in termen de 30 zile

Profita cat mai repede de promotie