Cum putem castiga de pe urma pariurilor live pe snooker?

Astazi, 20 aprilie, va incepe a doua runda a Campionatului Mondial de snooker, cel mai asteptat eveniment snookeristic al anului, drept pentru care va vom prezenta cateva tipuri de pariuri live ce merita abordate.
 
Pentru cei ce nu stiu, runda a doua si sferturile Campionatului Mondial de snooker se desfasoara dupa sistemul ‘’cel mai bun din 25 frameuri’’, impartite in 3 sesiuni. In semifinale va castiga cel mai bun din 33 frameuri, iar in finala cel mai bun din 35 frameuri, ambele impartite in 4 sesiuni. Astfel, este mult mai convenabil sa plasezi pariuri live decat pre-live, deoarece iti poti da seama de forma jucatorului dintr-o anumita sesiune, pe cand pariurile pre-live pot fi destul de inselatoare.
   

Ce pariuri live gasim la CM snooker?


Din cele constatate de noi, casa de pariuri 888sport ofera cele mai multe pariuri live pe snooker. Pentru fiecare frame de la Campionatul Mondial gasim aproximativ 8 pariuri, care, evident, se repeta pentru fiecare frame. Facand un calcul rapid asta inseamna ca fiecare meci din optimi si sferturi va dispune de maxim 200 optiuni de pariere, unul din semifinale de maxim 264 optiuni de pariere, iar finala de cel mult 280 optiuni de pariere. Avand in vedere ca tipurile de pariu se repeta pentru fiecare frame, putem si chiar ar fi indicat sa ne creem o strategie.
 
Acest articol va spune care sunt cel mai des folosite strategii de catre pariorii profesionisti >>>
 
Sigur, la pariurile live pe snooker nu gasim doar pariuri pe frame, ci si pe castigatorul meciului, pe numarul total de frameuri (sub/peste), dar si pe diferenta de frameuri la care castiga/pe care o acopera un jucator sau pe scorul exact al partidei.
 

Pariuri pe fiecare frame


Unul dintre pariurile bazate mai mult pe noroc ne cere sa nominalizam bila colorata care va fi introdusa prima oara in buzunar intr-un anumit frame. Cota cea mai mica o are bila neagra, insa si bila albastra este introdusa destul de des prima in frame. Asta depinde foarte mult de spargere (lovitura de deschidere), insa si de a doua lovitura din acel frame. Alte tipuri de pariu care nu se bazeaza atat de mult de noroc ne cer sa pronosticam daca in frame se va reusi un break de minim 50 puncte sau minim 100 puncte, indiferent de jucatorul care va face asta. De asemenea, putem prezice si daca respectivul frame va avea mai mult sau mai putin de 99.5 puncte. Evident, avem ocazia de a miza si pe castigatorul frameului, dar si pe primul jucator care va introduce o bila rosie in buzunar. Uneori, putem miza si daca vom avea parte sau nu de un fault in respectivul frame.
 
In cazul in care doriti sa plasati pariuri live pe Campionatul Mondial de snooker, o puteti face pentru un singur frame sau puteti adopta o strategie de pariuri care sa cuprinda mai multe frameuri, astfel incat daca pierdeti in primele jocuri sa va puteti recupera investitia si sa marcati si un oarecare profit la primul pariu ‘’verde’’. De asemenea, este indicat sa mizati in fiecare frame pe acelasi tip de pariu, sansele de reusita fiind mai mari, cel putin in opinia noastra, decat daca ati schimba pariurile in fiecare frame.
 

Care este cel mai bun pariu live la snooker in fiecare frame?


Este indicat, mai ales daca nu ati auzit de unul sau poate de ambii jucatori care se intalnesc in respectivul meci, sa aruncati un ochi pe ultimele lor rezultate, pe cele din turneu, dar si pe intalnirile directe. Sigur, astfel de informatii nu se gasesc pretutindeni, ci doar pe site-uri de statistici din snooker.
 
Cel mai bun tip de pariu pentru fiecare frame ni se pare acela conform caruia vom vedea sau nu un break de 50 puncte. In functie de valoarea jucatorilor vom selecta optiunea. Daca dorim sa urmam o strategie, ideal ar fi sa mizam pe faptul ca nu vom vedea un break de minim 50 puncte in acel frame, selectie a carei cota este mereu peste 2.00. Si mai bine ar fi daca am plasa aceasta optiune intr-un joc in care ambii jucatori sunt modesti sau daca macar unul dintre ei are un joc slab. Nu recomandam a o plasa in cazul in care se intalnesc doi jucatori de elita sau doi jucatori ce au realizat un turneu foarte bun pana in acea faza. In acest caz recomandam, mai degraba, ca se va reusi un break de cel putin 100 puncte, optiune ce are, in general, cota peste 5.00.
 
In concluzie, putem castiga masiv de pe urma pariurilor live pe snooker, mai ales ca un meci la Campionatul Mondial se intinde pe o durata de aproximativ 10 ore in faza optimilor si a sferturilor si mai mult in faza semifinalelor si a finalei. Sigur, asta depinde de ritmul jocului, in general media unui frame fiind de 20 minute. Trebuie doar sa stim ce strategie vom folosi, dar si cand o vom folosi.
 
Acceseaza casa online care dispune de cele mai multe pariuri live din snooker >>>