Cum pot afla rezultatul unui pariu plasat online?

Casele de pariuri online au facut mari progrese in ultimii ani in ceea ce priveste plata dupa un pariu castigator, in sensul ca suma castigata iti va fi creditata in cont chiar si la cateva secunde dupa ce pariul a fost decis.
 
Sigur, daca plasam pariuri pe sporturi sau evenimente mai putin cunoscute de publicul larg, suma castigata ar putea intarzia cateva minute pana sa apara in cont, insa asta nu este o regula. In rest, daca vorbim de campionate cat de cat cunoscute din Europa sau de cupe europene, fie ca ne referim la fotbal sau alte sporturi, casele de pariuri de top iti crediteaza castigul in cateva secunde, maxim doua minute de la incheierea respectivului eveniment.
 
In aceasta categorie nu intra insa si pariurile antepost (cele care se decid la finalul unei saptamani/unui sezon). Din cauze diverse, printre care probabil se numara si faptul ca acest tip de pariu nu se gaseste prea des in preferintele utilizatorilor, pana ca un pariu sa fie validat castigator pot trece ore sau chiar cateva zile. Asta se intampla la toate casele online, nu doar la una-doua, astfel ca nu prea avem ce face decat sa asteptam. Intr-adevar, acesta este un minus al caselor de pariuri, insa poate cu timpul ‘’problema’’, care, totusi, nu e chiar atat de grava, va fi remediata.
 
Descopera aici avantajele pariurilor antepost, dar si care sunt cele mai bune case de pariuri care ofera acest tip de pariu >>>
 
In cazul unui bilet multiplu insa, trebuie sa asteptam ca toate evenimentele sa se incheie pentru a vedea daca biletul este castigator. Asta in cel mai fericit caz, deoarece in altele biletul este pierdut chiar de la primul pariu. Uneori este dificil, mai ales cand ai foate multe pariuri pe bilet sau cand pariurile vizeaza altceva decat rezultatul final, numarul de goluri sau o selectie care iti dai seama daca este castigatoare sau nu doar privind  scorul final, sa urmaresti chiar toate pariurile de pe bilet in timp real. Astfel, ai nevoie de o sursa sigura care sa-ti spuna daca pariurile sunt castigatoare sau daca iti poti lua gandul de la bilet.
 

Unde gasim istoricul pariurilor?


Acea sursa o putem vizualiza la fiecare casa pariuri online, in general in sectiunea ‘’Istoric pariuri’’ sau ‘’Pariurile mele’’. Aici gasim statusul fiecarui pariu/bilet si chiar scorul in timp real al acelei partide, astfel incat sa nu pierdem timpul si sa cautam in alta parte rezultatul pariului.  Casele de pariuri de top plaseaza istoricul pariurilor intr-un loc in care sa fie foarte simplu de accesat. Astfel, la case precum Unibet sau 888sport poti vedea istoricul apasand pe un buton numit ‘’Istoric pariuri’’ aflat imediat sub biletul de joc. Pentru a-l putea vizualiza trebuie insa sa selectezi un oarecare pronostic, care va aparea pe biletul de joc. Odata pronosticul aparut pe bilet vei putea accesa sectiunea ‘’Istoric pariuri’’.
 
 
In cazul altor case de pariuri, precum Netbet sau Betano, poti accesa  istoricul pariurilor finalizate din sectiunea ‘’Contul meu’’. Pentru a vizualiza insa pariurile aflate in desfasurare (care isi asteapta rezultatul), nu trebuie decat sa accesezi sectiunea ‘’Pariurile mele’’ (Netbet), respectiv ‘’Deschise’’ (Betano), sectiune destul de vizibila aflata in dreapta Biletului de joc. O poti vizualiza fara a adauga vreo selectie pe biletul de joc, spre deosebire de casele despre care am vorbit anterior. Aici vei putea afla numarul de pariuri/bilete aflate in desfasurare, dar si cele pentru care exista posibilitatea de Cash Out (retragere a castigurilor).  
 
 
La istoricul pariurilor gasesti selectia/selectiile de pe bilet, cota totala, precum si miza pariului/biletului. Odata pariurile stabilite, ele vor fi colorate cu verde sau rosu, in functie de rezultatul acestuia (verde inseamna pariu castigator, iar rosu pariu pierdut).
 
Nu ar strica deloc ca, din cand in cand, sa vizualizezi acest istoric al pariurilor. In afara sumei pe care ai investit-o, aici vei vedea si toate selectiile castigatoare, respectiv pierdute dintr-o anumita perioada. Analizandu-le mai ales pe cele pierdute, dar si pe cele castigatoare ti-ai putea imbunatati in timp stilul de pariere. Asadar, istoricul pariurilor poate fi folosit si in alt scop decat pentru verificarea rezultatelor.