Creeaza-ti cont si primeste un voucher emag

Pentru a ne imbia sa ne creem cont, casele de pariuri prezinta bonusuri de inregistrare mai mult sau mai putin atractive, bonusuri care se crediteaza in contul nostru. Casa de pariuri Netbet a hotarat insa “sa iasa din turma”, schimband registrul. Astfel, daca te vei inregistra aici, vei avea ocazia de a obtine un voucher in valoare de 100 RON la emag.external linkLink-uri externe interzise


external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Pentru a beneficia de promotie in primul rand trebuie sa te inregistrezi la Netbet de pe unul din linkurile acestui articol. Efectueaza apoi o depunere de minim 100 lei, bani pe care trebuie sa ii rulezi pe orice sectiune de pe site-ul Netbet. Atentie, daca vei depune si vei retrage imediat, fara a plasa vreun pariu, nu vei mai putea participa la promotia, contul fiindu-ti, de asemenea, inchis. Pentru a intra in posesia voucherului mai trebuie sa iti verifici contul, pentru asta trimitand pe adresa lor de mail o copie dupa buletin. Chiar daca te vei inregistra pentru a primi voucherul, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care consta intr-un freebet de pana la 500 lei.


Despre recompensa

Inregistreaza-te si obtine un voucher de 100 RON la emag, in maxim 72 ore de la indeplinirea conditiilor (depozit+verificare) urmand a primi codul. Beneficiarii cupoanelor trebuie sa introduca acel cod de pe cupon pe site-ul external linkLink-uri externe interzise si vor beneficia de o reducere de 100 lei la produsul dorit, cu exceptia produselor/serviciilor din categoria RCA si a rovinietelor. Voucherul trebuie utilizat pana la 31 decembrie 2019.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Depune minim 100 lei
  • Verifica-ti contul trimitand o copie dupa buletin
  • Vei primi un voucher (cod) de 100 lei la emag, pe care il vei putea folosi pana la sfarsitul anului


external linkLink-uri externe interzise