Cote titanice pentru succesul celor doua in El Clasico

La un derby precum cel dintre Barcelona si Real Madrid intotdeauna este greu de pronosticat ceva, mai ales cand este vorba despre rezultatul final. Asadar, daca avem de gand sa mizam pe un asemenea meci, ar fi bine sa nu riscam o miza prea mare. In sprijinul acestei idei vine casa de pariuri Betfair, care propune cote titanice pentru succesul celor doua in El Clasico.Ce trebuie sa fac?


Vorbim despre cota 50.0 pentru ca Barcelona sa invinga si de 70.0 ca Real Madrid sa o faca. Poti participa la promotie doar daca te vei inregistra la Betfair pana la ora meciului (duminica, 21:45) folosind codul ZFBNCX. Dupa inregistrare efectueaza o depunere pentru a putea plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre cele doua echipe in El Clasico. Cel mult 5 lei se califica in vederea cotei marite. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota de pe site, care in acest moment este 1.66 pentru Barcelona si 4.6 pentru Real Madrid.


Despre recompensa


Daca pariul tau este “verde” vei primi cash instant castigul conform cotei normale (8.3 lei daca va invinge Barcelona si 23 lei daca o va face Real Madrid), iar restul, pana la 250 lei, respectiv 350 lei, ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Pariul pe victoria Barcelonei sau a lui Real Madrid, dar si cel folosind freebetul trebuie plasate de pe piata Sportsbook.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:45, folosind codul ZFBNCX

·         Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei sau a lui Real Madrid in El Clasico

·         Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite

·         Daca pariul este “verde” castigul conform cotei normale il vei primi cash, in vreme ce restul, pana la 250 lei, respectiv 350 lei, ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore

·         In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Catalanii sau “galacticii”?