Cote marite pentru victoria ambelor echipe in finala Campionatului Mondial

Pentru finala mare a Campionatului Mondial multe case de pariuri doresc sa atraga utilizatorii prin prezentarea de promotii. Una dintre aceste case online este Betfair, care ofera cota 50.0 pentru succesul Frantei in timp regulamentar si cota 80.0 pentru cel al Croatiei in primele 90 minute.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Eligibili la aceste cote marite pentru victoria ambelor echipe in finala Campionatului Mondial sunt toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei (duminica, 18:00), folosind codul ZFBNEW. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Frantei sau al Croatiei in timp regulamentar. Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul in care pariul tau este castigator vei primi 250 lei daca se impune Franta, respectiv 400 lei daca se impune Croatia. Miza se va returna cash instant, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul Frantei sau al Croatiei in timp regulamentar
  • Cel mult 5 lei se calculeaza la cota marita
  • In cazul unui pariu “verde” miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul pana la 250 lei, respectiv 400 lei, il vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2
     

external linkLink-uri externe interzise