Cote marite la victorie in Atletico Madrid vs Barcelona

Meciul care va incheia ziua de sambata din La Liga este un veritabil derby si se va desfasura intre Atletico Madrid si Barcelona. Vorbim despre cea mai buna defensiva si cea mai buna ofensiva. Catalanii au obtinut 6 victorii si doua remize in precedentele 8 intalniri directe din campionat cu Atletico Madrid ca gazda. Daca si acum crezi ca se vor impune catalanii sau daca, dimpotriva, crezi ca „plapumarii” vor rupe blestemul de pe teren propriu din La Liga si vor invinge te invitam sa profiti de cotele marite oferite de casa de pariuri 888sport pentru succesul uneia dintre echipe.


Cu aceasta promotie ai sansa de a castiga mai mult ca la orice casa de pariuri >>>


Ce trebuie sa fac?

Este vorba despre cota 12.0 pentru victoria Barcelonei si cota 17.0 pentru cea a lui Atletico Madrid. Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la 888sport pana la ora partidei (sambata, 21:45). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul uneia dintre cele doua formatii in partida dintre Atletico Madrid si Barcelona. Cota marita va aparea pe biletul de pariere de indata ce ai adaugat selectia. Miza este una fixa si anume 25 lei. De specificat ca, desi ai profitat de cota marita, poti beneficia in continuare de bonusul de bun-venit 888sport, care poate ajunge la 1 000 lei.


Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Atletico Madrid vs Barcelona iti vor aduce un castig substantial in cazul in care pariul tau este „verde”. Astfel, daca Barcelona se va impune vei obtine 300 lei, iar daca Atletico Madrid o va face vei lua 425 lei. Castigul conform cotei de pe site il vei primi imediat cash, pe cand restul ti se va credita in termen de 72 ore de la incheierea partidei sub forma de bonus. De 10 ori trebuie rulat bonusul pe cote minime totale de 2.00 in termen de 60 zile.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana sambata, ora 21:45
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in partida dintre Atletico Madrid si Barcelona
  • Miza trebuie sa fie de fix 25 lei
  • Daca pariul e „verde” castigul conform cotei de pe site se va credita cash instant, in vreme ce restul pana la 300 lei, respectiv 425 lei, il vei primi ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe o cota minima cumulata de 2.00


Cu aceasta promotie ai sansa de a castiga mai mult ca la orice casa de pariuri >>>