Cote mari şi orgolii uriaşe pentru duelul U Craiova - FCSB!

Universitatea Craiova a câştigat cu 2-1 în deplasare cu FC UTA Arad şi profitând de înfrângerea lui FCSB la Cluj cu CFR a revenit pe primul loc în clasament. După 13 etape disputat, echipa antrenată de Corneliu Papură este lider, cu 31 puncte, în timp ce formaţia antrenată de Toni Petrea este pe poziţia a 2-a, cu 30 puncte. Dacă "alb-albaştrii" vor câştiga cu FCSB, vor încheia anul pe primul loc. La fel şi "roş-albaştrii", cu un succes în Bănie probabil vor pleca în vacanţa de iarnă din postura de lideri.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai interesant meci din acest final de an. Mai exact, ai cota 15.00 pentru o victorie a lui Universitatea Craiova şi cota 15.00 pentru un succes al lui Fotbal Club FCSB pe stadionul "Ion Oblemenco" din Bănie.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până vineri, 18 decembrie 2020, ora 20:30;
  • Pariază pe victoria lui Universitatea Craiova sau a lui FCSB, la cotă de 15.00, respectiv tot 15.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Universitatea Craiova şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 375 lei;
  • Dacă pariezi pe Fotbal Club FCSB şi aceasta câştigă la Craiova, vei obţine în cont pariuri gratuite de 15.00 x 25 lei = 375 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 3.00 pentru un suces al lui Universitatea Craiova, 3.00 remiza şi 2.50 pentru o victorie a lui Fotbal Club FCSB.

Promoțiile săptămânale de la 888 Sport sunt doar o picatură din oceanul de oferte cu care ne răsfață această casă de pariuri. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.