Cota marita pentru Romania in meciul cu Armenia

Sambata Romania va disputa cel de-al doilea meci din preliminariile CM 2018 si, dupa cum ne asteptam, promotiile pentru acesta incep sa curga.

Dupa promotia celor de la Netbet care ofera un freebet de 50 RON, acum a venit randul celor de la 888sport (click aici pentru recenzie) sa ofere una, care, dupa parerea noastra, este destul de buna. Aceasta ofera o cota marita pentru Romania in meciul cu Armenia, cota de care pot beneficia utilizatorii care se inregistreaza incepand din acest moment pana la ora meciului (sambata, 19:00). Cei care vor face asta si vor paria pe victoria Romaniei vor obtine cota marita, acestia fiind insa eligibili si in vederea bonusului de inregistrare acordat de 888sport, bonus care poate atinge suma de 1000 RON. De retinut ca doar primul pariu plasat pe victoria Romaniei va beneficia de cota speciala.
 

Romania pleaca usor favorita in duelul cu Armenia, avand cota normala 2.15 la victorie, cea disponibila celor ce se inregistreaza pana la ora meciului fiind 8.00. Nu trebuie sa introduceti niciun cod bonus la inregistrare pentru a beneficia de aceasta oferta. Pariul trebuie plasat pre-live (inainte de meci) si singur pe bilet.
 
Miza minima pentru care se acorda bonusul este 5 RON, iar cea maxima 50 RON. Poti plasa si sume mai mari, insa diferenta va fi calculata la cota normala. Spre exemplu, daca esti eligibil la aceasta promotie si ai pariat 200 RON pe victoria Romaniei, 50 RON vor fi inmultiti cu acea cota marita pentru Romania in meciul cu Armenia, restul de 150 RON fiind inmultiti cu acea cota normala de 2.15. Asadar, daca un utilizator care nu beneficiaza de cota speciala plaseaza 200 RON pe victoria Romaniei, iar aceasta invinge, el va castiga 430 RON. In schimb, daca tu, cel ce ai beneficiat de aceasta promotie, ai plasat 200 RON, doar castigul din cota speciala este 400 RON. Adunand si castigul pentru cota normala (150*2.15), obtinem un castig total de 722.5 RON.

 
Care sunt conditiile de rulaj?


La fel de adevarat este ca eventualul castig rezultat din cota marita trebuie rulat de 10 ori pe cote minime de 2.00 (pe bilet simplu sau cu mai multe selectii) inainte ca acesta sa poata fi retras. Termenul de rulaj este de 60 zile, in acest interval cu siguranta gasindu-se cateva meciuri pe care le considerati sigure, care sa va ajute sa il finalizati.
 
Noi credem ca Romania are sanse mai mari la victorie decat o arata cotele. Sa spunem ca in ultimele doua campanii de calificare, una la CE si una la CM, Armenia a obtinut o singura victorie pe teren propriu si aceea cu Bulgaria, oaspetii evoluand in dubla inferioritate numerica aproape jumatate de ora. De cealalta parte, sa nu uitam ca Romania a fost neinvinsa in deplasare in preliminariile CE. Este adevarat, a obtinut doua remize, insa daca nici in meciul contra celei mai slabe echipe din grupa nu batem, inseamna ca nu meritam sa jucam nici macar barajul pentru CM.

Una peste alta, o promotie de nerefuzat! Inregistreaza-te acum, ia-ti bonusul de 1000 RON si beneficiaza de cotele marite pentru victoria tricolorilor!