Plaseaza pariuri pe Armenia vs Romania si poti castiga un freebet de 50 RONDupa un meci de debut la preliminariile CM mai putin fericit, in care Nicusor Stanciu i-a intrebuintat serios pe copiii de mingi pe final de meci, in acest sfarsit de saptamana speram sa nu-i testeze si pe cei din Armenia.

Cu siguranta vor fi multe case pariuri online care vor oferi cel putin o promotie pentru meciul dintre Armenia si Romania, care va incepe sambata la ora 19:00, prima care face acest lucru fiind Netbet (vezi aici recenzia). Aceasta va darui un freebet in valoare de 50 RON tuturor utilizatorilor ce vor plasa minim un pariu de 50 RON pe meci, indiferent ca este vorba de pariu pre-meci sau live. Atentie, valoarea unui singur pariu trebuie sa fie minim 50 RON, nu cea cumulata. Te poti inscrie la aceasta promotie accesand pagina ei, care poate fi gasita in sectiunea ‘’Promotii’’.  Te poti inscrie atat inainte, cat si dupa plasarea pariului, aceasta inscriere trebuind facuta pana sambata, la ora 23:59.


In ce conditii se poate folosi freebetul?


Plaseaza pariuri pe Armenia vs Romania si poti castiga un freebet de 50 RON numai daca pariul nu este castigator. Freebetul nu poate fi folosit pentru orice partida, ci doar pentru cea dintre Kazahstan si Romania, care se va disputa martea viitoare, la ora 19:00. Acesta va fi valabil doar pentru cote mai mari de 2.00. Asadar, plaseaza pariuri pe Armenia vs Romania si poti castiga un freebet de 50 RON, pe care il poti folosi la urmatoarea partida de calificare a Romaniei la Campionatul Mondial. Dupa cum probabil ati aflat, la nicio casa de pariuri, nu doar la aceasta, valoarea freebetului nu se returneaza in cazul unui pariu castigator sau anulat (pentru care se ofera cota 1.00).
 
Poti plasa cate pariuri doresti pe meciul Armeniei cu Romania, freebetul fiind acordat in cazul in care unul dintre acestea nu este castigator. Astfel, daca ai plasat doua pariuri de minim 50 RON fiecare pe acest meci, iar primul este castigator si al doilea nu, veti primi in continuare freebetul. Specificam asta fiindca nu putini sunt cei care cred ca, in aceste cazuri, freebetul va fi acordat doar daca primul pariu pe meciul respectiv nu este castigator, ajungand, din aceasta cauza, sa plaseze doar un pariu. Valoarea freebetului trebuie plasata integral pe o singura optiune, in caz contrar diferenta (suma ramasa din freebet) fiind anulata. Promotia se adreseaza doar jucatorilor cu tara de rezidenta Romania.

Nu ai inca un cont Netbet? Click aici si revendica-ti bonusul de 1500RON de bun venit!