Cota foarte mare pentru victoria FCSB in fata celor de la Botosani

In runda a treia a Ligii I FCSB va primi vizita Botosaniului, tu putand plasa un pariu la o cota marita pe victoria formatiei lui Bogdan Andone. 

Dupa doua etape scurse, atat FCSB, cat si Botosani au acumulat 4 puncte, insa daca ne uitam pe istoricul intalnirilor directe FCSB nu ar trebui sa aiba nicio problema. Aici formatia ros-albastra a castigat de 11 ori, obtinand doua remize in cele 13 dueluri. Daca vei paria pe succesul celor de la FCSB la casa de pariuri Betfair vei putea obtine cota 6.00.

Speculeaza acum cota marita pentru victoria favoritilor >>>

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care isi creeaza cont la Betfair pana la ora partidei (29 iulie, 20:00) introducand codul ZFBNLK. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria FCSB contra Botosaniului. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 50 lei, daca vei plasa mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. 

Despre recompensa

Cota marita pentru victoria FCSB cu Botosani inseamna ca in cazul unui succes al gazdelor vei primi cel mult 300 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site ti se va credita cash imediat, in vreme ce restul il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie rulat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind  sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 29 iulie, ora 20:00, introducand codul ZFBNLK
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria FCSB in partida cu Botosani
  • Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In caz ca FCSB se va impune castigul conform cotei de pe site se va credita cash imediat, pe cand restul pana la cel mult 300 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore 
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook

Speculeaza acum cota marita pentru victoria favoritilor >>>