Cota fantastica pentru victoria lui Real Madrid cu Villarreal

Din pacate pentru fanii lui Real Madrid, echipa lor favorita nu si-a revenit nici la startul anului 2018, remizand atat contra Celtei Vigo in campionat, cat si impotriva Numanciei in Copa del Rey. Cinci victorii au insa galacticii in precedentele 6 partide de pe teren propriu din La Liga, in aceste conditii un succes cu Villarreal nefiind deloc imposibil. Partida va incepe sambata, la 17:15, casa de pariuri Fortuna propunand o oferta care se adreseaza doar utilizatorilor noi. Este vorba despre cota 10 ca Realul din Madrid sa inregistreze un succes.Ce trebuie facut?

Pentru a profita de aceasta cota fantastica pentru victoria lui Real Madrid cu Villarreal trebuie sa te inregistrezi la Fortuna pana la ora meciului, dupa care sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria elevilor antrenati de Zinedine Zidane. Atentie, trebuie ca pariul pe victoria Realului sa fie primul plasat la casa online Fortuna, in caz contrar nefiind eligibil la promotie. Miza maxima in vederea cotei marite este 50 lei.


Despre recompense

In cazul in care Real Madrid o va invinge pe Villarreal, vei primi 500 lei daca vei dori sa profiti la maxim de cota marita. Poti plasa si o miza mai mare, insa doar 50 lei se calculeaza la cota marita. Astfel, miza impreuna cu profitul din urma cotei normale ti se vor credita instant sub forma de cash, urmand ca restul castigului, pana la 500 lei in cazul de fata, sa ii primesti sub forma de bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. In cazul in care Real Madrid nu se va impune vei primi bonusul de bun-venit, care consta, pentru a fi mai clari, intr-o rambursare de 100% pana la 300 lei.


Poti, asadar, in cazul in care nu esti sigur ca Real Madrid se va impune, sa plasezi 300 lei, pentru a fi rambursat cu suma maxima daca aceasta pierde. In cazul in care faci asta, iar Real Madrid castiga, vei primi cash castigul corespunzator cotei normale (366.6 lei in acest moment), pentru ca restul, pana la 500 lei, sa ti se acorde sub forma de bonus. El trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5, atat in cazul in care cota marita este casigatoare, cat si daca primesti bonusul de bun-venit. Diferenta este ca daca Real Madrid castiga rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile, iar daca nu se impune trebuie efectuat in cel mult 30 zile.


Rezumat

·       Inregistreaza-te acum la Fortuna

·       Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Real Madrid in meciul de pe teren propriu cu Villarreal

·       Miza maxima care se ia in calcul pentru cota marita este 50 lei

·       Daca “galacticii” nu castiga vei primi bonusul de bun-venit; miza rambursandu-se, in limita a 300 lei

·       Indiferent de rezultatul pariului, bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5.


Nu trebuie ratata o asemenea promotie >>>