Cota 9.00 pentru ca FCSB sa o invinga pe CSU Craiova

Dupa infrangerea Viitorului de la mijlocul saptamanii, venita chiar in fata celor de la CSU Craiova, FCSB a egalat-o din nou la puncte in fruntea clasamentului. Partida dintre CSU Craiova si FCSB va fi una echilibrata, insa se asteapta ca oaspetii sa castige, mai ales dupa ce au invins-o runda trecuta pe Astra. Pe asta mizeaza si casa de pariuri Betfair, care ofera cota 9.00 pentru victoria lui FCSB.
 
 

Ce trebuie sa fac pentru a primi freebetul?


Eligibili la aceasta cota sunt toti cei care se vor inregistra codul bonus ZSKN49. Suma maxima care se califica este 50 lei. Pariul pe succesul lui FCSB trebuie plasat pre-live, din piata Sportsbook. Daca pariul este castigator, miza o vei primi cash, iar restul castigului (400 lei daca miza este 50 lei) sub forma de freebet.
 

Care sunt conditiile de rulaj ale freebetului?


Freebetul este valabil timp de 90 zile, trebuind plasat pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook. Daca pariul este castigator, in cont va fi creditat profitul.
 

Statistici favorabile pronosticului

 
  • FCSB a obtinut 3 victorii in cele 4 etape din play-off
  • In sezonul regulat FCSB o invingea pe CSU Craiova in deplasare
 
Inregistreaza-te la Betfair folosind codul ZSKN49 pentru a obtine cota 9.00 pe succesul lui FCSB >>>