Cota 8 pentru victoria lui Liverpool sau 41 pentru cea a lui Wolves in meciul direct. Ce alegi?

Liverpool isi continua parcursul perfect in acest sezon de Premier League, continuand sa aiba doar doua puncte pierdute. Si, atentie, vorbim de Premier League, nu de un campionat oarecare. Adversara sa din aceasta runda, Wolverhampton, ocupa locul 6, o victorie cu liderul inscriind-o chiar in cursa pentru un loc de Champions League. Sa nu uitam ca luna trecuta Wolves a invins-o cu 3-2 pe Manchester City. Este adevarat, “cetatenii” au avut om in minus inca din minutul 12 si au condus cu 2-0. In vederea partidei din aceasta runda, casa de pariuri 888sport prezinta cote marite la victorie pentru oricare din cele doua formatii. Vorbim de cota 8.00 pentru cea a lui Liverpool si de 41.0 pentru cea a lui Wolves.

Ce trebuie sa fac?

Vor putea participa la promotie doar utilizatorii noi, care isi creeaza cont la 888sport pana la ora meciului (23 ianuarie, 22:00). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Wolves vs Liverpool. Cel mult 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite. Odata plasata selectia, pe bilet iti va aparea o casuta, ce trebuie bifata pentru a beneficia de cota marita. Chiar daca vei face asta, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit de la 888sport, care poate atinge suma de 1 000 lei. 

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Wolves vs Liverpool inseamna ca in cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei normale, pentru ca restul pana la 200 lei, respectiv 1 025 lei, sa ti se crediteze ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima totala de 2.00. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana la 23 ianuarie, ora 22:00
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in partida dintre Wolves si Liverpool
  • Cel mult 25 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pe cand restul ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore 
  • Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote minime totale de 2.00 in termen de 60 zile

Mizeaza pe echipa care crezi ca va castiga si ia bonusul