Cota 70.0 la victorie pentru Manchester United sau 90.0 pentru Arsenal. Pe care o preferi?

Pentru derby-ul dintre Manchester United si Arsenal ti s-au pregatit cote marite la victorie atat pentru gazde, cat si pentru oaspeti.

Unde se intampla asta? La casa de pariuri Betfair, unde pot beneficia de cotele marite doar noii utilizatori. O singura infrangere are Arsenal in acest sezon de Premier League si aceea in fata lui Liverpool, in vreme ce United are o singura victorie din ultimele 5 partide de campionat. Cotele la victorie prezentate de Betfair sunt 70.0 pentru victoria “diavolilor rosii” si 90.0 pentru cea a “tunarilor”.

5d8cc13ce70b5_1569505596.jpg

Ce trebuie sa fac?

Pentru cotele marite esti eligibil doar daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (30 septembrie, 22:00) introducand codul ZFBNMM. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria unei echipe in meciul dintre Manchester United si Arsenal. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 5 lei, in cazul in care pariezi mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Daca vei paria pe una dintre aceste cote mult marite la victorie in Manchester United vs Arsenal, ai putea castiga 350 lei sau 450 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi in cont ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana la 30 septembrie, ora 22:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Manchester United si Arsenal
  • Miza maxima este 5 lei
  • In cazul victoriei echipei pe care ai pariat miza se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la maxim 350 lei, respectiv 450 lei, il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in maxim 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook

Alege echipa care crezi ca va castiga acest derby