Cota 6 la victorie pentru liderul din Ligue 1

Campioana ultimelor editii ale Coupe de France, PSG, o va intalni miercuri pe teren propriu pe Guingamp in saisprezecimile acestei competitii. Diferenta mare de puncte din fruntea campionatului ii va face, probabil, pe parizieni, sa se concentreze pe meciul din Cupa Frantei. Prin urmare, nu ar trebui sa ratam ocazia conform careia casa de pariuri Betfair ofera cota 6 la victorie pentru liderul din Ligue 1.Ce trebuie facut?


Promotia nu este disponibila pentru toata lumea, ci doar pentru cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora meciului (miercuri, 19:30) introducand codul ZFBNAL. Dupa ce te-ai inregistrat si ai efectuat un depozit plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe piata Sportsbook conform caruia PSG o va invinge pe Guingamp in Cupa Frantei. Miza maxima pentru cota marita este de 25lei.


Despre recompensa


In cazul in care vei profita la maxim de promotie, pariind 25 lei, iar PSG se va impune, vei castiga 150 lei. Astfel, miza reprezentand cei 25 lei se va rambursa cash, in vreme ce profitul de 125 lei iti va fi creditat in maxim 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet. Acesta trebuie rulat o singura data pe piata Sportsbook in termen de 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2. In cazul plasarii unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. 

Nu stim daca vom vedea chiar o victorie la 5 goluri diferenta din partea parizienilor, cum au reusit runda trecuta in fata lui Rennes, insa suntem aproape siguri ca vor invinge, mai ales ca Guingamp a invins-o runda trecuta pe modesta Niort, formatie aflata in a doua jumatate a Ligue 2, doar cu 1-0.


Rezumat


1.       Inregistreaza-te pana miercuri, la ora 19:30, la Betfair utilizand codul ZFBNAL

2.       Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria lui PSG in meciul cu Guingamp

3.       Maxim 25 lei se iau in calcul pentru aceasta promotie 

4.       Daca PSG va invinge miza ti se va rambursa cash, iar profitul sub forma de freebet in maxim 24 ore

5.       Freebetul trebuie utilizat in 30 zile pe o cota minima de 1.2


Profita acum de promotie >>>