Cota 50 pentru succesul FCSB cu Gaz Metan

La mijlocul saptamanii viitoare FCSB va avea meci in mansa secunda a turului III preliminar din Europa League, unul care se va disputa pe teren propriu dupa o remiza alba in tur. In ultima runda de Liga I insa, FCSB nu s-a menajat prea tare in vederea partidei din Croatia, reusind sa o invinga cu 4-0 pe Poli Iasi. Ne este greu sa credem ca duminica vom asista la o diferenta asemanatoare, insa elevii antrenati de Nicolae Dica au capacitatea de a obtine toate cele 3 puncte. In acest sens, casa de pariuri Betfair ofera cota 50 pentru succesul FCSB cu Gaz Metan.Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 21:00)  folosind codul ZFBNFD. Plaseaza apoi un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe victoria FCSB in partida din deplasare cu Gaz Metan. Nu mai mult de 5 lei se au in vedere la cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul in care FCSB va invinge cu Gaz Metan vei obtine 250 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 245 lei ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:00, folosind codul ZFBNFD
  • Pariaza pre-live din piata Sportsbook pe succesul FCSB contra lui Gaz Metan
  • In vederea cotei marite se calculeaza maxim 5 lei
  • Daca FCSB va invinge miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 245 lei ti se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 daca preferi un bilet multiplu


Opt goluri a marcat FCSB in ultimele 3 partide >>>