Cota 45 pentru victoria Simonei Halep cu Kenin

Nu fara emotii, Simona Halep a invins-o pe Kaia Kanepi, calificandu-se, astfel, in al doilea tur la Australian Open. Acolo o va intalni pe americanca Sofia Kenin, aflata in top 40 WTA, care a fost la doar doua puncte de eliminare in primul tur. Liderul mondial are o cota normala mica la victorie, insa la casa de pariuri Betfair aceasta sare la 45.0.


Pariaza pe liderul mondial la cota marita >>>Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care isi creeaza cont la Betfair pana joi la ora partidei introducand codul ZSAN15. Partida este programata a treia pe arena Rod Laver, cel mai probabil incepand dupa 06:00. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul Simonei Halep impotriva lui Kenin. Miza maxima care se ia in calcul in vederea cotei marite este 5 lei, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 45 pentru victoria Simonei Halep cu Kenin inseamna ca daca romanca va invinge pe teren vei primi 225 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana joi, ora 06:00, introducand codul ZSAN15
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Simonei Halep in meciul cu Kenin
  • In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 5 lei
  • Daca Halep va castiga pe teren miza se va rambursa cash instant, in vrema ce restul pana la maxim 225 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2


Pariaza pe liderul mondial la cota marita >>>