Cota 4 fotbal EURO 2024 05.06.2024

¡Hola. În ultimele 3 meciuri din optimile de finală am prins Cota 3 la Anglia - Slovacia (Peter Pekarík va primi un cartonaș) și Austria - Turcia (ambele echipe înscriu în a doua repriză, DA) și am ratat Portugalia - Slovenia (external linkLink-uri externe interzise), unde a fost verde doar la pauză.

Acum încep sferturile de finală și am ales pentru Cota 4 partida dintre Spania și Germania. Tipsterul Nicu a analizat acest super meci,  însă noi venim cu un pronostic diferit.

Echipa antrenată de Luis de la Fuente este singura reprezentativă de la EURO 2024 care a câștigat toate meciurile de la acest turneu final. Rezultatele Spaniei din Grupa B au fost 3-0 cu Croația, 1-0 cu Italia și 1-0 cu Albania. "La Roja" a înscris 9 goluri la EURO 2024, având o medie de 2.25 goluri marcate pe meci.

Echipa antrenată de Julian Nagelsmann nu a pierdut niciun meci la Campionatul European pe care îl găzduiește. Rezultatele "Nationalmannschaft" din Grupa A au fost 5-1 cu Scoția, 2-0 cu Ungaria și 1-1 cu Elveția. Germania este formația cu cele mai multe goluri marcate, 10 la număr, având o medie de 2.5 goluri pe meci


Jamal Musiala a înscris 3 goluri la EURO 2024, la fel ca Georges Mikautadze, Cody Gakpo și Ivan Schranz. Mijlocașul ofensiv al lui Bayern München vrea să devină și golgheterul turneului final. Echipa noastră de tipsteri a analizat și a decis ca opțiune de bază pentru acest meci că Jamal Musiala va marca cel puțin un gol în confruntarea cu Spania.