Cota 3 fotbal EURO 2024 02.06.2024

Merhaba! Am început bine în luna iulie, pentru că fundașul dreapta Peter Pekarík a încasat un cartonaș în meciul de duminică dintre Anglia și Slovacia. Ca de obicei, pe site-ul Legalbet.ro avem și vom avea analizele și ponturile pentru toate meciurile de la EURO 2024. Azi continuăm cu ultima confruntare din optimile de finală, Austria si Turcia. Meciul a fost analizat de tipsterul NSavin, însă noi venim cu un pronostic diferit.

Austria a început cu o înfrângere la EURO 2024, 0-1 cu Franța, însă le-a bătut cu 3-1 și 3-2 pe Polonia și Olanda și a terminat prima în Grupa D. Ralf Rangnick are un lot bun, cu 12 jucători care evoluează în Bundesliga din Germaniei, 2 în Serie A, câte unul în Premier League, Ligue 1, etc.

Turcia a avut doar meciuri de peste 2,5 goluri. A bătut cu 3-1 pe Georgia, a pierdut cu 3-0 în fața Portugaliei și a învins-o cu 2-1 pe Cehia. Echipa lui Vincenzo Montella a avut cei mai mulți suporteri pe stadioane, 130.000, în cele 3 partide disputate în Grupa F.

Echipa noastră de tipsteri a analizat meciul şi opțiunea de pariere este că în repriza a doua vor marca cel puțin un gol, atât Austria cât și Turcia. Ambele echipe au un stil de joc ofensiv și e de așteptat ca să se înscrie multe goluri. Trebuie de reținut că Turcia e neînvinsă în ultimele 5 întâlniri oficiale cu Austria, având 4 victorii și un egal, însă a fost surclasată pe 26 martie 2024 cu... 6-1 într-un amical jucat la Viena.