Cota 35 ca Simona Halep sa castige cu Dart in turul al doilea la Australian Open

In primul tur de la Australian Open Simona Halep a avut ceva probleme in primul set contra americancei Jennifer Brady. In al doilea insa americanca n-a mai putut face fata rirmului impus de Simona, romanca avansand in turul secund. Aici Halep o va intalni pe Harriet Dart, britanica venita din calificari si care a trecut de nipona Misaki Doi in primul tur. Asta dupa ce Dart a fost condusa cu 0-1 la seturi si cu 1-5 in tie-breakul setului decisiv, care s-a jucat pana la 10. In vederea acestei partide, casa de pariuri Betfair iti propune cota 35.0 ca Simona Halep sa obtina victoria si sa avanseze in cea de-a treia runda.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie creeaza-ti cont la Betfair pana la ora partidei (23 ianuarie, 10:00) introducand codul ZSAN29. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Simonei Halep cu Dart. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. 

Despre recompensa

In cazul in care Halep va castiga pe teren, ci nu datorita unui abandon, cota marita la victorie pentru Simona Halep la Australian Open inseamna ca ti se va rambursa cash instant miza, pe cand restul pana la 175 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in interval de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 23 ianuarie, ora 10:00, introducand codul ZSAN29
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Simonei Halep in partida cu Dart din turul II al Australian Open
  • Miza maxima este 5 lei
  • Daca Halep va invinge pe teren miza ti se va rambursa cash, pe cand restul pana la cel mult 175 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

Arata-ti sustinerea pentru Halep pentru a putea primi bonusul