Cota 3 fotbal EURO 2024 29.06.2024

Ciao! După două zile de pauză, revin meciurile de la EURO 2024, dar și Cota 3. Vom începe cu un meci interesant, Elveția vs Italia. Partida care va avea loc pe "Olympiastadion" din Berlin a fost analizată de tipsterul NSavin. Noi venim cu o altă variantă de a paria și a încerca de a câștiga o sumă mai mare de bani.

Elveția nu a pierdut niciun meci în Grupa A, unde a învins-o cu 3-1 pe Ungaria, a remizat 1-1 cu Scoția și 1-1 cu Germania, țara organizatoare. "Nati" a marcat cel puțin un gol în toate partidele și a fost la un pas să câștige grupa, fiind egalată de "Nationalmannschaft" în minutul 90+2.

Italia a jucat bine la acest turneu final doar cu Albania, câștigând cu 2-1 după ce a primit gol în minutl unu. Cu Spania a fost varză, dar a pierdut cu 1-0 iar cu Croația a jucat modest, însă a marcat la 0-1 un gol extrem de norocos în minutul 90+8 și a trecut de faza grupelor, deși nu merita.

În concluzie va fi un meci între două echipe cu stil diferit, Elveția, care joacă fotbal și Italia, care păcălește sportul rege. Alegerea noastră pentru acest meci este că se va termina la egalitate.