Cota 3 fotbal EURO 2024 24.06.2024

Zdravo! Avem zilnic Cota 3 pentru voi de la Campionatul European 2024. Ieri cota Cota 3 recomandată de Legalbet.ro a fost câștigătoare, mai exact că Bruno Fernandes va înscrie, oricând, un gol în meciul cu Turcia. De fapt ar trebui să-i mulțumim lui Cristiano Ronaldo, care a dat pasa fostului coleg de la Manchester United, deși era singur cu portarul Altay Bayındır.

Am făcut profit frumos însă EURO 2024 continuă și încercăm să prindem din nou Cota 3, la meciul de la Leipzig dintre Croația și Italia. Nu va fi o partidă oarecare ci decisivă, pentru că echipa care va câștiga, se va califica în optimile de finală iar cea care va pierde, va pleca acasă. "Squadra Azzurra" are și varianta egalului. Teoretic și Albania mai poate spera la calificare, însă Spania are de apărat un blazon...

Nu vom face analiza meciului de pe "Red Bull Arena" pentru că este de mult pe site, postată de tipsterul Marco Birlan. Alegerea noastră pentru acest meci capital este că Gianluca Scamacca va marca cel puțin un gol în poarta Croației. Atacantul lui Atalanta Bergamo nu a dat niciun gol la EURO 2024 și ar cam fi timpul să marcheze, mai ales că va avea spații, croații fiind obligați să atace.