Cota 3 fotbal EURO 2024 22.06.2024

Merhaba! EURO 2024 devine din ce în ce mai spectaculos, pentru că încă nu a fost niciun 0-0 iar golurile sunt foarte spectaculoase. Ieri am ratat Cota 3, unde remiza propusă de noi la meciul Spania vs Italia nu a ieșit, ultima având o prestație modestă. Continuăm cu cel mai așteptat meci din Grupa F, cel de la Dortmund dintre Turcia și Portugalia.

Analiza aceste partide a fost făcută de un coleg și poate fi citită aici. Noi vă propunem o cotă diferită și mai valoroasă. În meciurile de debut Turcia a bătut cu 3-1 pe Georgia, în timp ce Portugalia s-a impus cu 2-1 în fața Cehiei. Atât "Ay-Yıldızlılar", cât și "A Seleção das Quinas" s-au chinuit cu georgienii, care au avut două bare spre final, respectiv a marcat golul victoriei în prelungiri.

Alegerea noastră pentru acest meci, care se anunță foarte spectaculos, este că Bruno Fernandes va înscrie, oricând, un gol. Mijlocașul ofensiv a lui Manchester United nu a marcat împotriva cehilor, însă e de așteptat să înscrie în poarta Turciei. Până acum Bruno Fernandes a dat 22 de goluri în 68 de partide jucate în tricoul lusitanilor.