Cota 3 fotbal EURO 2024 23.06.2024

Bonjour! În Grupa A de la EURO 2024 se vor disputa duminică, de la ora 22:00, ultimele meciuri, Elveția - Germania, respectiv Scoția - Ungaria. Analizele celor două partide au fost făcute de colegii mei. Ca de obicei, pe durata acestui turneu final, site-ul Legalbet.ro vine din nou cu un pont de cota 3. Partida de azi este Elveția vs Germania.

Așa cum era de așteptat, "Nationalmannschaft" a câștigat fără probleme meciurile din Grupa A, 5-1 cu Scoția și 2-0 cu Ungaria. Băieții lui Julian Nagelsmann s-au calificat matematic în optimile de finală, însă abia acum vor întâlni un adversar mai valoros, Elveția. "Nati" a bătut fără probleme cu 3-1 pe Ungaria, a remizat 1-1 cu Scoția și este în grafic. Băieții lui Murat Yakin au 4p puncte în clasament și e de așteptat să termine la final pe locul 2, chiar dacă ar pierde confruntarea cu nemții.

Elveția a marcat 3 goluri cu ungurii și 1 gol cu scoțienii, în timp ce Germania a înscris 5 goluri cu scoțienii și 2 goluri cu maghiarii. Echipa noastră de tipsteri a analizat acest meci și a decis că Germania va câștiga și că ambele echipe vor marca. Jucătorii germani vor să termine cu punctaj maxim în Grupa A și probabil va înscrie 2-3 goluri. Jucătorii elvețieni sunt mai valoroși decât scoțienii și ungurii, au un moral bun după ce au cam rezolvat calificarea în optimi și sunt șanse de a marca cel puțin 1 gol în confruntarea cu Germania.