Cota 3 fotbal EURO 2024 20.06.2024

¡Hola Am prins Cota 3 la meciurile Polonia vs Olanda și Portugalia - Cehia! Campionatul European 2024 continuă cu meciurile din faza grupelor, care sunt analizate pe Legalbet.ro de colegii mei. Eu voi încerca zilnic, cât va fi EURO 2024, să vă ofer o Cota 3 ca să o pariați și a face ceva bani pentru vacanța de vară. Partida de azi este Spania vs Italia, din Grupa B.

Până acum Spania a câștigat la Berlin cu 3-0 în fața Croației (Álvaro Morata 29, Fabián Ruiz 32, Dani Carvajal 45+2). Italia s-a impus și ea în primul joc, 2-1 la Dortmund cu Albania (Alessandro Bastoni 11, Nicolò Barella 16 - Nedim Bajrami 1). Nu o să stau acum să fac analiza jocului dintre "La Furia Roja" și "Squadra Azzurra", pentru că a făcut-o deja colegul meu Maraz, click aici.

Trebuie de reținut faptul că reprezentativa Croației a remizat miercuri pe Albania cu 2-2, astfel că în Grupa B totul pare simplu de acum. Spania și Italia vor remiza acum iar în ultimele două partide Spania o va bate pe Albania iar Italia nu va trebui să piardă la scor cu Croația.