Cota 3 fotbal EURO 2024 19.06.2024

Hallo!! Pe site-ul Legalbet.ro avem în continuare ponturi din faza grupelor de la EURO 2024. În plus față de ele, eu vă voi da zilnic un pont de cota 3. După victoria României cu Ucraina acest turneu final a devenit mult mai atractiv. Meciul de cota 3 de azi este Germania vs Ungaria, click aici pentru analiza făcută de colegul meu NSavin.

"Nationalmannschaft" a început perfect la EURO 2024, câștigând cu 5-1 la München în fața Scoției (Florian Wirtz 10, Jamal Musiala 19, Kai Havertz 45+1 penalty, Niclas Füllkrug 68, Emre Can 90+3 - Antonio Rüdiger 87, autogol). Echipa antrenată de Julian Nagelsmann va juca la Stuttgart cu Ungaria și e de așteptat să câștige și să obțină calificarea în optimi după două meciuri. Oricum, obiectivul nemților este de câștiga Grupa A cu punctaj maxim.

"Nemzeti Tizenegy" a dezamăgit în primul joc de la EURO 2024, fiind bătută la Köln cu 3-1 de Elveția (Kwadwo Duah 12, Michel Aebischer 45, Breel Embolo90+3 - Barnabás Vargas 66). Echipa antrenată de Marco Rossi are 0 puncte și se află într-o situație foarte dificilă, pentru că în cazul unui nou eșec cu Germania, ar cam fi eliminată de la turneul final. După cum au jucat cu Elveția, e greu de crezut că maghiarii vor reuși măcar 1 punct care să-i mențină în luptă.

Pentru acest meci am un pronostic în care am mare încredere, mai exact că un jucător care va începe jocul pe banca de rezerve, va marca. Niclas Füllkrug și Emre Can au reușit asta în confruntarea cu scoțienii, la fel și Breel Embolo în partida cu Ungaria.