Cota 3 fotbal EURO 2024 17.06.2024

Ahoj! Pe site-ul Legalbet.ro avem și vom avea analizele și ponturile pentru toate meciurile de la EURO 2024. În plus față de ele, eu vă voi da zilnic un pont de cota 3. Fără prea mare analiză în cuvinte, deja au facut colegii mei asta aici. Eu voi încerca să găsesc o opțiune atractivă și argumentată pentru fiecare meci, care să aibă și o cotă valoroasă. Meciul de cota 3 de azi este Belgia vs Slovacia.

Belgia vs Slovacia va fi cel mai dezechilibrat meci al zilei de luni de la Campionatul European 2024.

"Les Diables rouges" valorează 584.50 milioane €, sunt pe locul 3 în clasamentul FIFA și se pot lăuda că nu a pierdut niciun meci în 2023 şi 2024. Cu un selecţioner nou, Domenico Tedesco, reprezentativa Belgiei a jucat 13 meciuri oficiale şi amicale, reuşind 9 succese şi 4 egaluri. Printre adversarele din jocurile de pregătire au fost Germania şi Anglia.

"Sokoli" sunt cotați la 156.40 milioane € și sunt pe poziția a 48-a în clasamentul FIFA. Selecționerul italian Francesco Calzona, care a antrenat-o în acest sezon și pe SSC Napoli are trei jucători de top, Milan Škriniar, Dávid Hancko și Stanislav Lobotka, cu care va încerca să câștige punct sau puncte, dar nu cu Belgia, ci cu Ucraina și România.

În preliminarii, Belgia a marcat 22 de goluri într-o grupă cu Austria, Suedia, Azerbaidjan și Estonia. Din cele 22 de goluri, 14 au fost înscrise de Romelu Lukaku! Fotbalistul lui AS Roma a avut două reușite și în ultimul amical, 3-0 cu Luxemburg, marcând în minutele 42 penalty și 57. Voi paria că atacantul în vârstă de 31 ani va marca luni la Frankfurt, mai multe goluri decât echipa adversă.