Cota 3 fotbal EURO 2024 16.06.2024

Cześć! Pe site-ul Legalbet.ro avem și vom avea analizele și ponturile pentru toate meciurile de la EURO 2024.

În plus față de ele, eu vă voi da zilnic un pont de cota 3. Fără prea mare analiză în cuvinte, deja au facut colegii mei asta aici. Eu voi încerca să găsesc o opțiune atractivă și argumentată pentru fiecare meci, care să aibă și o cotă valoroasă. Partida de azi este Polonia vs Olanda.

Polonia a fost de nerecunoscut în preliminariile Campionatului European 2024, clasându-se pe locul 3, la 4 puncte de Albania și Cehia. "Biało-czerwoni" s-au calificat totuși la EURO 2024 după ce au eliminat la baraj cu 5-1 pe Estonia și cu 5-4 după executarea loviturilor de la 11 metri pe Țara Galilor.

Între timp băieții lui Michał Probierz și-ai mai revenit, reușind să le învingă în această lună, acasă, cu 3-1 pe Ucraina și cu 2-1 pe Turcia. Au fost meciuri amicale, însă nu e ușor să câștigi cu ucrainenii și turcii, astfel că moralul jucătorilor este bun.

Olanda nu s-a calificat la CM 2018 din Rusia și EURO 2016 din Franța. La EURO 2020 a fost eliminată în optimi cu 2-0 de Cehia iar la CM 2022 din Qatar a ajund în sferturi, fiind scoasă cu 4-3 după executarea loviturilor departajare de Argentina.

Inițial am fost tentat să pariez că rezultatul dintre Polonia și Olanda va fi egal, însă vedeta leșilor, Robert Lewandowski, a suferit o accidentare musculară la ultimul meci de verificare cu Turcia. Atacantul lui FC Barcelona, care a marcat 82 de goluri în 151 de meciuri jucate pentru Polska, va rata meciul cu Olanda. Arkadiusz Milik și Karol Świderski s-au accidentat grav în partidele cu Ucraina, respectiv Turcia, astfel că selecționerul Michał Probierz are mari probleme în ofensivă.

Selecționerul "Oranje", Ronald Koeman, nu i-a putut convoca din cauza problemelor medicale pe Jurriën Timber, Frenkie de Jong, Teun Koopmeiners, Marten de Roon, Quinten Timber, Mats Wieffer, Steven Berghuis și Noa Lang, însă față de Michał Probierz, a avut de unde să aleagă alți jucători de top. În iunie Olanda le-a bătut acasă în ultimele partide de verificare cu 4-0 pe Islanda și 4-0 pe Canada.

În concluzie voi paria că Olanda va câștiga și Cody Gakpo, atacantul lui FC Liverpool, va marca cel puțin un gol.