Cota 3 fotbal EURO 2024 01.07.2024

Olá! În prima zi a lunii lui cuptor avem o cotă fierbinte de la EURO 2024, care îți poate tripla banii pariați. Am ales unul dintre cele mai dezechilibrate partide din optimile de finală, Portugalia vs Slovenia.

Trebuie de precizat că "A Seleção das Quinas" s-a lăsat bătută în ultimul meci din Grupa F de Georgia, pentru că a vrut să evite Olanda și să joace cu Slovenia, o selecționată mai accesibilă. Analiza confruntării dintre portughezi și sloveni a fost făcută de tipsterul Maraz, însă noi venim cu un alt pronostic.

Băieții lui Roberto Martínez au câștigat în prelungiri cu Cehia, au făcut show cu Turcia și și-au urmărit interesul în duelul cu Georgia. E de așteptat ca Portugalia să o elimine pe Slovenia și să joace în sferturi cu învingătoarea dintre Franța și Belgia.

Echipa antrenată de Matjaž Kek pare o victimă sigură în fața lusitanilor, însă trebuie de reținut că nu a pierdut niciun meci în Grupa C, deși a avut adversari de top precum Serbia, Danemarca sau Anglia. E greu de crezut că "Fantje" va reuși o surpriză și probabil drumul lor se va opri în optimi.

Echipa noastră de tipsteri a analizat și a decis ca opțiune de bază pentru acest meci că la pauză va fi egal și la final va câștiga Portugalia. Până acum Slovenia a avut doar remize la turneul final. Portugalia a fost ținută în șah de Cehia în prima repriză și va trebui să aibă răbdare cu slovenii, care știu să se apere foarte bine.