Cota 21 pentru victoria lui Atletico Madrid sau 12 pentru cea a lui Liverpool. Care crezi ca va iesi?

Una dintre cele doua partide care se vor disputa pe 18 februarie in Champions League le vor pune fata in fata pe Atletico Madrid si Liverpool. Bilantul „cormoranilor” este de 5 victorii si doua infrangeri in precedentele 7 deplasari de Champions League. De cealalta parte, Atletico Madrid a obtinut 7 victorii si doua remize in precedentele 9 partide pe teren propriu din aceasta competitie. In vederea acestei partide, casa de pariuri 888sport prezinta cote marite la victorie pentru fiecare dintre cele doua echipe. Vorbim de cota 12.0 pentru victoria lui Liverpool si 21.0 pentru cea a lui Atletico Madrid. 

Cote marite la victorie in Atletico Madrid vs Liverpool

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la 888sport pana pe 18 februarie, ora 22:00. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Atletico Madrid vs Liverpool. Cel mult 25 lei se iau in calcul la cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. Chiar daca vei alege cota marita vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit de la 888sport, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Cele doua cote marite la victorie in Atletico Madrid vs Liverpool inseamna ca daca pariul va fi „verde” vei castiga 300 lei sau 525 lei. Castigul conform cotei de pe site il vei primi instant cash, pe cand restul ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore. Bonusul trebuie pariat in termen de 60 zile de 10 ori pe cote minime totale de 2.00. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 18 februarie, ora 22:00
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in partida dintre Atletico Madrid si Liverpool
  • Cel mult 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, restul pana la cel mult 300 lei, respectiv 525 lei, creditandu-se ca bonus in cel mult 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul in cel mult 60 zile pe cote minime totale de 2.00

 Pariaza pe echipa care crezi ca va fi in avantaj dupa prima mansa