Cota 2 - 9 septembrie 2018

Tipsterul legalbet, rossonero07, va recomanda Cota 2 din data de 9 septembrie 2018, formata din doua evenimente, ambele din Liga Natiunilor.► Danemarca - Tara Galilor (ora 19:00)

Danemarca - Tara Galilor este derby-ul grupei a patra din divizia B, in teren urmand sa se infrunte doua echipe de o valoare apropiata, ambele avand ca obiectiv calificarea la EURO 2020. Danemarca nu a jucat niciun meci la actuala editie de Liga Natiunilor, disputand doar un amical, contra Slovaciei, in care a pierdut cu 3-0, jucand ce-i drept cu jucatori din diviziile inferioare. Tara Galilor a inceput in forta in aceasta competitie, in primul meci dand piept cu Irlanda, pe care a invins-o cu 4-1 pe teren propriu. Ma astept la un meci disputat, cu reusite la ambele porti, insa pentru o siguranta mai mare voi miza pe faptul ca se va marca de cel putin doua ori.


• Peste 1,5 goluri -> cota 1.42 la Unibet •


► Franta - Olanda (ora 21:45)

Franta - Olanda este un meci foarte interesant, in care spectacolul nu are voie sa lipseasca. Campioana mondiala en-titre, Franta, a inceput cu remiza in Liga Natiunilor, in prima etapa dand piept cu Germania, intr-o partida in care nu s-a marcat. Olanda de partea cealalta, a stat in prima etapa, astfel ca a jucat un meci amical impotriva celor din Peru, castigand cu 2-1, revenind de la 0-1. Judecand dupa valoarea celor doua nationale, dar si dupa forta lor ofensiva, ma astept la un meci spectaculos, cu goluri in ambele reprize.


• Gol marcat in ambele reprize -> cota 1.66 la Unibet •