Cota 2 - 7 septembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Cota 2 a zilei de vineri, 7 septembrie, formata dintr-un singur eveniment, Italia - Polonia, din Liga Natiunilor.


5b918fe44f671_1536266212.png


Italia - Polonia (ora 21:45)


Squadra Azzurra a suferit o mare lovitura atunci cand nu s-a calificat la Campionatul Mondial, insa era cumva o urmare logica pentru o nationala plina de jucatori buni, insa fara vreun superstar pregatit sa faca diferenta. Si nici faptul ca Italia a fost in grupa cu Spania n-a ajutat. Rezultatele de la ultimele partide amicale nu sunt neaparat incurajatoare, insa ne uimeste cumva apetitul ofensiv al italienilor sub comanda lui Mancini. Fostul tehnician de la Manchester City nu era recunoscut pentru acest aspect.

Italia a marcat in ultimele 4 partide amicale, dar a si primit gol in ele. Defensiva nu mai este la fel de exacta, dar asta inseamna ca vedem si mai mult spectacol in meciurile italienilor.

Polonia a dezamagit la Cupa Mondiala, iesind inca din grupa. Asta s-a intamplat pentru ca polonezii s-au bazat aproape in exclusivitate pe Lewandowski, iar atacantul lui Bayern n-a avut cea mai buna prestatie. Inainte de turneul final, Polonia marcase de 11 ori in ultimele 3 partide amicale. In Rusia, a facut-o doar de doua ori, in 3 dispute. Insa odata cu Liga Natiunilor, ma astept ca Lewa, care are un debut bun de sezon in Germania, sa-si ridice nivelul si sa-si traga inca o data compatriotii dupa el.

Liga Natiunilor a aratat destul de slabut pana acum, cu multe nationale care, desi au utilizat titularii, nu si-au dat interesul. Dupa ce-a ratat Mondialul, Italia nu-si permite luxul sa ignore inca o competitie ce poate asigura biletele pentru EURO 2020. Meciul are loc la Bologna, pe "Stadio Renato Dall'Ara", iar stadionul ar trebui sa fie plin.