Cota 2 - 5 Octombrie 2018

Tipsterul Legalbet, IulianGGMU, va ofera Cota 2 din 5 Octombrie 2018 formata din doua evenimente din planul secund, CS Balotesti - Academica Clinceni, respectiv FC Oss - Jong Utrecht.


CS Balotesti - Academica Clinceni (Ora 11:00)

Cu probleme de efectiv si cu un antrenor schimbat, CS Balotesti a reusit ca in ultimele doua runde sa isi puna in dificultate adversarele, trecand cu 2-0 de UTA Arad si Poli Timisoara. Academica Clinceni a pierdut ultimele trei meciuri disputate, dar ramane cea mai buna formatie din plan ofensiv. De astfel, diferenta de atitudine dintre ele s-a vazut si in ultimele doua sezoane, cat si in ceea ce priveste valoarea lotului, oaspetii vin motivati sa castige si cu un eventual succes isi vor recapata pozitia a doua, deoarece diferenta este de trei puncte.
FC Oss – Jong Utrecht (Ora 21:00)

Etapa a 8-a din divizia a doua din Olanda ne rezerva un meci relativ dezechilibrat, deoarece FC Oss este una dintre formatiile care se afla pe loc de playoff si intalneste o echipa obisnuita safie pe ultimele locuri. Daca tragem linie si luam in calcul prestatia celor doua formati, acord incredere gazdelor, asta si datorita faptului ca echipa secunda a lui Utrecht a pierdut lejer toate deplasarile, are golaveraj 1-10 si trei infrangeri.