Cota 2 - 31 August 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Cota 2 a zilei de vineri, 31 august, formata din doua partide foarte interesante, AC Milan - AS Roma, din Serie A, si FC Eindhoven - Almere, din Eerste Divisie.AC Milan - AS Roma (ora 21:30)


Diavolii milanezi au inceput sezonul cu o infrangere la Napoli, asta desi au condus cu 2-0. Insa trupa oaspete s-a multumit doar sa apere acest avantaj, iar napoletanilor le-a fost usor sa exercite o presiune de unde sa iasa oportunitati de gol. De cealalta parte, AS Roma a debutat cu o victorie la Torino, scor 1-0, insa in ultima runda a remizat, acasa, cu Atalanta, scor 3-3. Desi a deschis scorul, Roma s-a vazu apoi condusa cu 3-1 de rezervele celor de la Bergamo. Manolas a adus un punct pentru gazde in minutul 82.

Daca la meciul celor de la Milan n-am vazut foarte multe cornere, la Roma a plouat cu astfel de faze fixe. Iar ultimele 4 dueluri directe au avut la statistica minimum 10 lovituri de colt. Ambele echipe dispun de jucatori care suteaza mult la poarta, dar care pot cara in acelasi timp si actiuni in flancuri. Toate motivele sa credem ca vom vedea minimum 10 cornere.FC Eindhoven - Almere (ora 21:00)


Sunt doua dintre cele mai spectaculoase formatii din liga a doua olandeza. Eindhoven a inceput stagiunea cu doua infrangeri, ambele cu acelasi scor, 1-2. Prima data a fost in deplasarea de la Jong PSV, iar apoi pe teren propriu, contra celor de la Go Ahead Eagles. Dincolo, Almere a debutat cu dreptul, succes la Jong AZ, scor 3-2, insa a venit apoi infrangerea de acasa impotriva celor de la Roda, 1-2. 

In ultimele 12 dueluri directe, am vazut de fiecare data cel putin 3 goluri. Dupa cum au inceput cele doua echipe sezonul, nu cred ca vom intrerupe traditia tocmai acum.