Cota 2 - 27 Septembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Cota 2 - 27 Septembrie 2018, formata din doua partide, Bani Yas - Al-Wahda si Al Ahli Doha - Al-Duhail.Bani Yas - Al-Wahda (ora 19:00)


Este etapa cu numarul 4 in Emirate, iar pe "Baniyas Stadium" din Abu Dhabi are loc o confruntare destul de interesanta intre Bani Yas si Al-Wahda. Gazdele au trei remize in primele trei runde, fiecare cu gol marcat, doua de 1-1 si un 2-2. Ultimul rezultat de egalitate a fost chiar pretios, obtinut pe terenul celor de la Al-Jazira. In Cupa Golfului, avem o alta remiza, tot 1-1, dar si o victorie, destul de clara, 3-0 cu Dibba Al Fujairah.

De cealalta parte, trupa pregatita de Reghecampf a castigat primele 3 meciuri de-o maniera categorica, marcand 14 goluri si incasand 4. Ultima a fost chiar intr-un "derby", 4-1 cu Al Wasl. Mai adaugam si Supercupa, obtinuta la inceputul stagiunii, la penalty-uri, dupa un 3-3 spectaculos cu Al-Ain, dar si doua victorii in Cupa, fara gol incasat.

In sezonul 2016/2017, Al-Wahda a castigat ambele meciuri directe, 3-2 in deplasare si 6-2 acasa. Este clar ca trupa oaspete este favorita, insa vom miza pe goluri, pentru ca reusitele au fost mereu prezente cu o frecventa incredibila.Al Ahli Dubai - Al-Duhail (ora 17:50)


Campionatul din Qatar este o afacere intre Al-Duhail si Al-Sadd, iar cele doua se intrec in numarul de goluri marcate. De exemplu, echipa lui Xavi a marcat 26 de goluri in 5 meciuri. Tot in 5 partide, Al-Duhail a inscris "numai" 16 goluri. Ambele conduc in clasament, cu 13 puncte. Al Ahli Dubai se afla pe pozitia a 9-a, cu 6 puncte acumulate in 6 runde, golaveraj 8-16. A incasat cel putin 2 goluri in 5 dintre cele 6 partide ale acestui sezon.

Avem cel putin 3 goluri in ultimele 9 dispute directe, iar de la 4 goluri in sus in urmarit in 7 dintre aceste meciuri. Va fi o partida deschisa, in care daca oaspetii vor deschide relativ repede scorul, atunci s-ar putea sa pierdem sirul reusitelor.