Cota 2 - 19 ianuarie 2019

Sambata este ziua cand fotbalul mare revine in atentia noastra, tot din sportul rege am luat meciurile pentru cota 2 din 19 ianuarie 2019.Manchester United - Brighton (Ora 17:00)

Net superioara adversarei sale, Manchester United tinteste cea de-a sasea victorie consecutiva din mandatul lui Ole Solskjaer, in ceea ce priveste disputele din Premier League, ceea ce este o premiera in istoria clubului. Consider ca totul este in favoarea “diavolilor”, jocul, nivelul, moralul, nu cred ca daca va continua sa joace asa cum ne-a obisnuit pana in momentul de fata se poate incurca de Brighton, o echipa care are probleme reale in fata granzilor, cel mai bun exemplu a venit din etapa trecuta, cand a cedat contra lui Liverpool, 0-1 a fost scorul.


PSG - Guingamp (Ora 18:00)

Campioana revine dornica de revansa in fata ultimului loc si zic asta pentru ca cele doua s-au intalnit si cu putin timp inainte, cand Guingamp a eliminat-o pe PSG din Cupa Ligii. In contextul de fata, cred ca diferenta este una substantiala, suficient de mare cat sa asistam la un duel care inclina balanta spre o singura directia. Nu exagerez daca zic ca putem avea scorul campionatului, insa, am sa ma raportez acum la un singur pariu, cel pe goluri.


Pronosticuri:

Manchester United - Brighton: gazdele castiga, cota 1.31

PSG - Guingamp: peste 3.5 goluri, cota 1.67