Cota 2 - 13 septembrie 2018

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune Cota 2 din data de 13 septembrie, formata din doua evenimente, ambele din fotbal,

► Zamalek - El-Gaish (ora 22:00)

Zamalek este una dintre cele mai puternice echipe ale fotbalului egiptean, ce in aceasta disputa este vazuta ca favorita de agentiile de pariuri, mai ales ca are de partea sa si avantajul propriului teren, acolo unde suporterii joaca deseori un rol important. Gazdele vin dupa o victorie impresionanta obtinuta pe terenul celor de la Enppi, acolo unde s-a impus cu 1-4. Zamalek a invins-o pe El-Gaish in ultimele patru infruntari directe disputate pe teren propriu, de fiecare data marcand minim doua goluri, iar in aceasta partida ma astept la un deznodamant asemanator.

► HJK - Mariehamn (ora 18:30)

HJK este de departe cea mai buna echipa a fotbalului finlandez, ce in acest sezon domina autoritar in campionat, aflandu-se pe prima pozitie, la sapte puncte de locul secund, avand si cu un meci in minus. In aceast disputa, campioana en-titre a Finlandei este favorita certa, mai ales ca are de partea sa si avantajul propriului teren, acolo unde clacheaza rar. Ma astept sa isi confirme statutul de favorita si sa obtina victoria lejer, de aceea mizez pe faptul ca va marca minim doua goluri.