Cota 2 - 13 decembrie 2018

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda cota 2 din 13 decembrie 2018, alcatuita din doua evenimente ce fac parte din Europa League. Genk - Sarpsborg 08 (19:55)

Formatia belgiana are drept obiectiv sa ajunga in playoff, iar in momentul de fata depinde exclusiv de ea. Norvegienii ar putea merge si ri in primavara, dar singura conditie este sa castige, lucru pe care l-a facut si in tur, atunci a fost 3-1. De data aceasta astept ca acest schimb de roluri sa aduca din nou echipa gazda in avantaj. Genk pe teren propriu este greu de trecut, insa, fiind un meci decisiv, astept ca golurile sa vina din nou in numar de cel putin trei.Besiktas - Malmo (Ora 19:55)

Un alt meci care se joaca cu armele pe masa are loc intre Besiktas si Malmo. Ambele sunt angrenate in lupta pentru promovare, faptul ca diferenta dintre ele este una mica, ma astept.ca de data aceasta sa vedem.doua formatii dispuse sa iasa la joc, suedezii fiind fortati de imprejurari sa faca lucrul acesta. Intre ele este o diferenta de un punct, Besiktas este locul al doilea, iar Malmo unul mai jos, pe 3.