Cota 16 ca Barcelona sa se impuna cu Espanyol

Cu 17 etape inainte de final, Barcelona este lider detasat in La Liga, avand 11 puncte in fata ocupantei locului secund, nemaiputand scapa, practic, titlul. Asta nu inseamna insa ca formatia antrenata de Ernesto Valverde va juca mai prudent in campionat, mai ales in aceasta runda, cand va disputa derby-ul catalan cu Espanyol. Chiar daca diferenta dintre cele doua echipe este de 33 puncte, ambele echipe isi vor dori victoria mai mult ca in alte meciuri. Daca Barcelona va evolua la capacitate maxima, asa cum ar fi normal, nu credem ca va avea mari emotii in a se impune. In acest sens, casa de pariuri Betfair prezinta o promotie menita sa atraga multa lume.


5a74d880e6d31_1517607040.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili cei care nu au cont la Betfair si isi vor crea utilizand codul ZFBNAQ. Dupa inregistrare trebuie sa plasezi un prim pariu pe piata Sportsbook conform caruia FC Barcelona va invinge in derby-ul cu Espanyol. Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet, iar miza maxima care se calculeaza la cota marita este 5 lei. Daca vei plasa mai mult diferenta se va calcula la cota normala de pe site, care in acest moment este 1.33.


Despre recompensa


Vei paria la cota 16 ca Barcelona sa se impuna cu Espanyol, asta insemnand ca suma maxima pe care o poti castiga beneficiind de cota marita este 80 lei. Astfel, daca “extraterestrii” se vor impune, castigul calculat la cota normala de pe site se va credita cash, fara cerinte de rulaj, pentru ca restul, pana la 100 lei, sa se acorde in maxim 24 ore sub forma de freebet. Poti plasa si o miza mai mare de 5 lei, insa cu cat miza va fi mai mare, cu atat freebetul se va micsora sau chiar nu va exista in cazul in care castigul conform cotei reale este de cel putin 100 lei.


Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2. Daca preferi sa il plasezi pe un bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe victoria Barcelonei, cel utilizand freebetul trebuie si el plasat din piata Sportsbook. In cazul unui castig folosind freebetul valoarea acestuia nu se va credita in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·        Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, la ora 17:15, introducand codul ZFBNAQ

·        Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in fata lui Espanyol

·        In vederea cotei marite se iau in calcul doar 5 lei

·        In cazul in care FC Barcelona se impune, castigul corespunzator cotei normale il vei primi cash, iar restul, pana la 100 lei (daca mai e cazul) ti se va credita sub forma de freebet


Nu ai voie sa ratezi o asemenea cota >>>