Cota 15 pentru victoria Romaniei cu Israel

Inainte de prima editie a UEFA Nations League, care va incepe in luna septembrie, nationala Romaniei va disputa cateva meciuri amicale. Daca anul trecut s-au impus contra Turciei, pierzand impotriva Olandei, acum “tricolorii”vor juca la interval de 3 zile cu Israel si Suedia. Primul meci va avea loc in Israel sambata, incepand cu ora 20:00. Israelienii au evoluat destul de prost in ultimul timp, astfel invitandu-va sa profitati de promotia casei de pariuri Sportingbet, care prezinta cota 15 pentru victoria Romaniei cu Israel. 


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili cei care se vor inregistra la Sportingbet pana la ora partidei, nefiind necesar sa introduci vreun cod. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, in afara Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Romaniei in partida cu Israel. Miza maxima in vederea cotei marite este 20 lei, in cazul uneia mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.7.


Despre recompensa


In cazul in care vei profita la maxim de promotie, plasand 20 lei, iar Romania va triuma, vei primi cash castigul corespunzator cotei de pe site (54 lei), pentru ca restul de 246 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet imediat dupa incheierea partidei. Freebetul este disponibil timp de 3 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice sport si la orice cota. Tine minte insa ca in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu va fi creditata in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·         external linkLink-uri externe interzise

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Romaniei in meciul amical cu Israel

·         Maxim 20 lei se calculeaza in vederea cotei marite

·         Daca Romania triumfa, castigul conform cotei normale il vei primi cash, pentru ca restul, pana la cel mult 300 lei, sa ti se crediteze sub forma de freebet imediat dupa incheierea partidei

·         Freebetul este disponibil timp de 3 zile


external linkLink-uri externe interzise