Cota 15 pentru victoria PSG cu Troyes

PSG este lider incontestabil in Ligue 1, nemaipunandu-se problema daca va lua titlul, ci data la care o va face. In schimb, Troyes are emotii mari in privinta retrogradarii, deocamdata aflandu-se pe locul 18, la doar un punct in fata penultimului loc, care duce direct in Ligue 2. Nu credem, asadar, ca se pune problema invingatoarei in acest duel. Fiind favorita clara, avem parte de o cota mica pentru ca PSG sa obtina victoria, lucru care ar putea determina unii pariori, mai ales pe cei ce prefera pariurile simple in detrimentul biletelor multiple, sa nu mizeze pe acest meci. Casa de pariuri Betfair rezolva insa aceasta mica problema, oferind cota 15 pentru victoria PSG cu Troyes.Ce trebuie sa fac?


La promotie esti eligibil doar daca te vei inregistra pana la ora meciului (sambata, 18:00), introducand codul ZFBNBK. Efectueaza apoi un depozit pentru a plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook conform caruia PSG se va impune in partida cu Troyes. In vederea cotei marite se vor calcula 5 lei, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.33.


Despre recompensa


In cazul in care PSG se va impune castigul conform cotei normale (6.65 lei) se va credita cash, in vreme ce restul de 63.35 lei il vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul este valabil timp de 30 zile de la creditare, trebuind plasat tot din piata Sportsbook la o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana sambata, ora 18:00, introducand codul ZFBNBK

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria celor de la PSG in meciul cu Troyes

·         Miza maxima care se calculeaza la cota marita este 5 lei

·         Daca PSG invinge castigul conform cotei normale il vei primi instant cash, pentru ca restul, pana la 75 lei, sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         Freebetul trebuie pariat in maxim 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Castig aproape garantat >>>